|
|
| Autor |
Zpráva |
kulishek Moderator
Registrace: 25. 01. 2005 Příspěvky: 252 Bydliště: 33131
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 620 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 9:35 pm Předmět: |
|
|
Kulisku. To je velice zajimave. A na druhou stranu mne to pripomina nabidku kterou jsem mnel pred 25 lety v U.S a to abych ucil Americke agenty rusky. Odmitl jsem to ze dvou duvodu. Bylo mne 21 a nechtel jsem bydlet ve Washingtonu D.C.
Dneska mne uz 21 neni a rozhodne se do Washingtonu D.C. stehovat nebudu.
Ale poslu jim rezume. Jen co z toho bude. Prekladat mohu pres internet.
Co by mne take zajimalo jestli je takova pozice nabizena Ceskou "inteligenci".
To bych se take mohl stat "a double agent". A mozna nakonec by ze mne udelali character v pristi Bondovce. AZPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: so únor 17, 2007 12:26 am Předmět: |
|
|
Dostal jsem prvni nabidku. Takze jestli ma nekdo zajem..tady je ten contact a info.AzPete
Hello,
This position is a part-time temporary position usually serving those who would like extra supplemental income. You will be working strictly from home. Before qualifying you would be taking an exam. The flat rate for the completing the exam is $175. Once passing the exam you will be rating websites according to the Google search quality standard thru a queue containing tasks/projects that need to be evaluated. These tasks/projects are fist come first serve among the raters. You will be paid $15/hr for Rating. We are looking for raters who do at least 10 hrs per week up to 40 hrs per week. Therefore you need high speed internet. If you are still interested please send me your resume. And if you know of anyone who also fits the requirements please do not hesitate to pass the word along! Thank you for your response and your interest!
Best Regards,
Leilani Lucero
Google Staffing
Google, Inc.
leilanil(zavinAC)google.com |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
Registrace: 30. 12. 2006 Příspěvky: 198
|
Zaslal: so únor 17, 2007 1:01 am Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | Dostal jsem prvni nabidku. Takze jestli ma nekdo zajem..tady je ten contact a info.AzPete
Hello,
This position is a part-time temporary position usually serving those who would like extra supplemental income. You will be working strictly from home. Before qualifying you would be taking an exam. The flat rate for the completing the exam is $175. Once passing the exam you will be rating websites according to the Google search quality standard thru a queue containing tasks/projects that need to be evaluated. These tasks/projects are fist come first serve among the raters. You will be paid $15/hr for Rating. We are looking for raters who do at least 10 hrs per week up to 40 hrs per week. Therefore you need high speed internet. If you are still interested please send me your resume. And if you know of anyone who also fits the requirements please do not hesitate to pass the word along! Thank you for your response and your interest!
Best Regards,
Leilani Lucero
Google Staffing
Google, Inc.
leilanil(zavinAC)google.com |
Takze kdyz nekdo ten "exam" neudela, tak sorry ztratili jste pouze 175 dollaru?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: so únor 17, 2007 1:20 am Předmět: |
|
|
Presne tak. Capitalismus 101. Pockej co me poslou z CIA. Azpete. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
Registrace: 30. 12. 2006 Příspěvky: 198
|
Zaslal: so únor 17, 2007 1:37 am Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | Presne tak. Capitalismus 101. Pockej co me poslou z CIA. Azpete. |
To si schvalne pockam.
Mimochodem shanis praci a nebo jen zkousis, co ti odpovedi?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
|
Zaslal: so únor 17, 2007 4:00 am Předmět: |
|
|
| Nikl napsal: | | AzPete napsal: | | ...The flat rate for the completing the exam is $175... |
Takze kdyz nekdo ten "exam" neudela, tak sorry ztratili jste pouze 175 dollaru?  |
Ono to zrovna z tohohle orientacniho info emailu neni tak uplne jasne, ale ta castka neni poplatek hrazeny uchazecem firme, nybrz kompenzace vyplacena firmou uchazeci. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: so únor 17, 2007 6:41 pm Předmět: |
|
|
| kulishek napsal: | | Nikl napsal: | | AzPete napsal: | | ...The flat rate for the completing the exam is $175... |
Ono to zrovna z tohohle orientacniho info emailu neni tak uplne jasne, ale ta castka neni poplatek hrazeny uchazecem firme, nybrz kompenzace vyplacena firmou uchazeci. |
Uchazec musi zaplatit $175 za test. Coz si myslim ze je prehnane moc.Kdyz ten test neudelas praci nedostanes. A odpoved Niklovi...Jen to skousim co odpovi,ja bych se do Washington D.C. z Arizony nestehoval,ne za ty penize co nabizi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
|
Zaslal: so únor 17, 2007 10:26 pm Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | | Uchazec musi zaplatit $175 za test... |
Opakuji, ze neplati uchazec firme, ale firma uchazeci.
Kdo se oficialne prihlasi & kvalifikuje, dostane oficialni email s podrobnym info. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: ne únor 18, 2007 7:31 pm Předmět: |
|
|
| kulishek napsal: | | AzPete napsal: | | Uchazec musi zaplatit $175 za test... |
Kdo se oficialne prihlasi & kvalifikuje, dostane oficialni email s podrobnym info. |
Mily Kulishku,ja jsi myslim ze se Nikl ptal na to kdys se nekvalifikujes. Mohl by jsi tady post tu podrobnou e-mail?
Proc by ti nekdo platil kdyz Te neprijmou.To by bylo fajn ja reknu svym 100 znamym at si udelal test a dostanou $175,rekl mne to Kulishek. 
Naposledy upravil AzPete dne ne únor 18, 2007 7:40 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 550 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: ne únor 18, 2007 7:37 pm Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | | kulishek napsal: | | AzPete napsal: | | Uchazec musi zaplatit $175 za test... |
Mily Kulishku,ja jsi myslim ze se Nikl ptal na to kdys se nekvalifikujes. Proc by ti nekdo platil kdyz Te neprijmou.To by bylo fajn ja reknu svym 100 znamym at si udelal test a dostanou $175,rekl mne to Kulishek.  | Ale to tak neni - rozmyslet si to muzes pouze v prvni polovine testu; pak, myslim, dostanes $80 kdyz z te prace vycouvas nebo se Ti to nebude libit. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 974 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: út únor 20, 2007 12:08 pm Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: |
Proc by ti nekdo platil kdyz Te neprijmou.To by bylo fajn ja reknu svym 100 znamym at si udelal test a dostanou $175,rekl mne to Kulishek.  |
Ja jsem uz nekolikrat sel na paid orientation pro trucking companym, kde me bud nevzali nebo jsem naopak ja vycouval. $175 za absolvovani jazykoveho testu neni zase tak strasne - jeden nejmenovany carrier mi zaplatil 500 za jedno dopolende vejrani na video a poslouchani jejich naborare. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: st únor 21, 2007 10:55 pm Předmět: |
|
|
No tak detka jsem z toho opravdu zblbly.Jestli to je placene jako orientace tak to je mozne ze zaplati ale i tak ja nikam nepojedu abych bral test i za 175$.AzPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|