Jak se dostat do USA - značka "LEGÁLNĚ"

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Jak se dostat do USA - značka "LEGÁLNĚ"

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody
Autor Zpráva
jakudo

Registrace: 28. 01. 2006

PříspěvekZaslal: st leden 24, 2007 3:51 pm    Předmět: Jak se dostat do USA - značka "LEGÁLNĚ" Odpovědět s citátem

Zdravím všechny čechy, čechoameričany, američanočechy a i všechny ostatní na tomto fóru.
Chtěl bych se zeptat, jestli je nějaký způsob, jak se dostat legálně do USA, žít tu, pracovat tu. Vím pouze o loterii nebo se do USA oženit/vdát. Je i jiná legální možnost? Sice doufám, že zelenou vyhraji, ale... A ženit se zrovna ještě nechci Very Happy .
Napadá někoho něco?
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: pá leden 26, 2007 3:44 pm    Předmět: Re: Jak se dostat do USA - značka "LEGÁLNĚ" Odpovědět s citátem

jakudo napsal:
Zdravím všechny čechy, čechoameričany, američanočechy a i všechny ostatní na tomto fóru.
Chtěl bych se zeptat, jestli je nějaký způsob, jak se dostat legálně do USA, žít tu, pracovat tu. Vím pouze o loterii nebo se do USA oženit/vdát. Je i jiná legální možnost? Sice doufám, že zelenou vyhraji, ale... A ženit se zrovna ještě nechci Very Happy .
Napadá někoho něco?

Ahoj
No kdyby me neco napadlo ... tak bych to asi udelala sama ... Rolling Eyes ... loterie a svatba .. jsou dve moznosti .. pak mas napriklad moznost prijit sem za nekym kdo te bude sponzorovat (firma, pribuzny) .. no a nebo sem dojet jako my ... Cool
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá leden 26, 2007 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzdy jsem se smal zoufalcum,co cekaji az neco vyhraji..neber to jako utok,ale uvedomujes si,jak miziva je to sance a ze treba muzes cekat do 50-ti let?
Pokud opravdu chces v USA zit,musis jit pres mrtvoly a proste se obetovat,obetujes to pro svou budoucnost..takze treba i ta svatba,nebo jakykoliv dostupny prostredek,nic neni zadara..nebo se na to jednoduse vyser a sni dal!
jakudo

Registrace: 28. 01. 2006

PříspěvekZaslal: so leden 27, 2007 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hehe Very Happy no zatím budu jen snít... prvně chci dostudovat vysokou. Doufám v to, že mi při studiu na inženýra vyjde zahraniční stáž v USA (což vypadá docela nadějně), chytím se u nějaké firmy a ta mě bude chtít i potom. Jaká je šance na loterii vím. Nic moc, ale aspoň něco Smile
Dik za názory Wink
anonymmmm
Anonymní

PříspěvekZaslal: po leden 29, 2007 4:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám tchána v usa.mám nárok na kartu? Prosím za odpověd Crying or Very sad
Anonymmmka
Anonymní

PříspěvekZaslal: po leden 29, 2007 4:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

anonymmmm napsal:
Mám tchána v usa.mám nárok na kartu? Prosím za odpověd Crying or Very sad

Ps:Manžel je čech
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: po leden 29, 2007 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To porad jeste nestaci. Musis vic specifikovat ty rodine vztahy. A taky to, kdy a jak se tchan dostal k americkemu obcanstvi.
anonymmmka
Anonymní

PříspěvekZaslal: po leden 29, 2007 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
To porad jeste nestaci. Musis vic specifikovat ty rodine vztahy. A taky to, kdy a jak se tchan dostal k americkemu obcanstvi.

Takze muzu ale musim jim to na US velvyslanectví popsat to o tchanovi?
Anonymní

PříspěvekZaslal: út leden 30, 2007 7:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

anonymmmka napsal:
scout66 napsal:

Takze muzu ale musim jim to na US velvyslanectví popsat to o tchanovi?

Nebo jak?odpovezte pls
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: út leden 30, 2007 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:

Tak znovu co psal Scout: abychom Ti mohli odpovedet, musime vedet, jak Tvuj tchan prisel k US obcanstvi. Jestli je tedy rodily American nebo naturalizovany American nebo ma jen green card atd. To je pri sponzorovani syna a jeho rodiny rozdil, myslim ...

Musis nam, holt, sverit vice informaci; my je radi zneuzijeme, neboj Laughing (delam si srandu, jasne).
Anonymní

PříspěvekZaslal: st leden 31, 2007 4:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dana_MI napsal:
scout66 napsal:

Tak znovu co psal Scout: abychom Ti mohli odpovedet, musime vedet, jak Tvuj tchan prisel k US obcanstvi. Jestli je tedy rodily American nebo naturalizovany American nebo ma jen green card atd. To je pri sponzorovani syna a jeho rodiny rozdil, myslim ...

Musis nam, holt, sverit vice informaci; my je radi zneuzijeme, neboj Laughing (delam si srandu, jasne).

Byl taky cech,ale ted uz ma obcanstvi myslim nekdy v 80.letech ho dostal.no a ted tam trvale zije uz pres 20 let
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 3:35 pm    Předmět: [quote="anonymmmm"]Mám tchána v usa.mám nárok na k Odpovědět s citátem

Zapomen na to.Plati to jen na prime rodine prislusniky,otec-matka-manzel-manzelka-deti.U deti jsou vypsany rocniky, kteri se kazdy rok aplikuji.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com