|
|
| Autor |
Zpráva |
ShaQuan
Registrace: 15. 05. 2006 Příspěvky: 340 Bydliště: Böhmen
|
Zaslal: ne leden 07, 2007 3:23 pm Předmět: |
|
|
| za 20 let ano... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
Registrace: 30. 12. 2006 Příspěvky: 198
|
Zaslal: ne leden 07, 2007 5:04 pm Předmět: |
|
|
| ShaQuan napsal: | | za 20 let ano... |
Neni to nejak dlouho? Mozna ze jenom za 19  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
Registrace: 23. 09. 2006 Příspěvky: 316 Bydliště: New York
|
Zaslal: ne leden 07, 2007 8:27 pm Předmět: |
|
|
vtipne
koukam,ze do me opravdu vkladate nadeje  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
Registrace: 30. 12. 2006 Příspěvky: 198
|
Zaslal: ne leden 07, 2007 9:09 pm Předmět: |
|
|
| Marketa_NY napsal: | Ahoj
No tak dekuji za pomoc
Ja bych teda take rekla,ze starsi chlapi (nad 30) uz jsou konecne vyradeni, usazeni, maji co od zivota chteli (praci,cestovani.. atd) a chteji se s nekym usadit. ..
Jenomze ja nevim proc .. ja proste nejak pritahuju zajicky ...
ALe tak on ten cas jednou prijde .. to je jasne .. teda .. aspon doufam, haha. |
No Marketo, snazim se ti pomoci.
Ze pise o tech "zajiccich", tady ti posilam jednu stranku na pocteni http://www.clubzena.cz/view.php?cisloclanku=2006110055 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: po leden 08, 2007 2:22 pm Předmět: |
|
|
No ja umru  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 974 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: st leden 24, 2007 3:15 pm Předmět: |
|
|
| Clovek se sem par tydnu nepodiva a uz je tu veselo. Koukam, ze mozna TripleX nebudu postradat zase az tak moc. Nebo, ze bych se rovnou prestehoval na Long Island, kdyz uz se asi budu stehovat tak jako tak? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: st leden 24, 2007 3:46 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | Clovek se sem par tydnu nepodiva a uz je tu veselo. Koukam, ze mozna TripleX nebudu postradat zase az tak moc. Nebo, ze bych se rovnou prestehoval na Long Island, kdyz uz se asi budu stehovat tak jako tak? |
No jasneeee dojed !!!!
Aspon bude veselo  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 26, 2007 10:33 am Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | Koukam, ze mozna TripleX nebudu postradat zase az tak moc. |
Did you run her over with big smile on your face?
Let her burn in hell.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: pá leden 26, 2007 3:23 pm Předmět: |
|
|
| Marketa_NY napsal: |
No jasneeee dojed !!!!
Aspon bude veselo  |
Pozor na to co si prejes, mohlo by se to splnit, dal sem si do noveho roku predsevzeti, ze vsechny prispevky budu myslet vazne.
Vsechny cleny Karlova Fan Clubu musim zklamat - neprejel jsem ji, ani se na to nechystam. Je stale nazivu a ma se fajn. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: pá leden 26, 2007 3:41 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | Marketa_NY napsal: |
No jasneeee dojed !!!!
Aspon bude veselo  |
Pozor na to co si prejes, mohlo by se to splnit, dal sem si do noveho roku predsevzeti, ze vsechny prispevky budu myslet vazne.
Vsechny cleny Karlova Fan Clubu musim zklamat - neprejel jsem ji, ani se na to nechystam. Je stale nazivu a ma se fajn. |
Nahodou .. me se nikdy nic nesplnilo .. loni jsem si od Santy prala lyze a nedostala jsem ani ty hulky .. no a letos jsem si prala Nissana a nedostala jsem ani natahovaci auticko !!!!!!!
Takze ja tomu moc neverim ...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: pá leden 26, 2007 3:53 pm Předmět: |
|
|
Zacni verit, spatne veci (jako je napriklad to, ze se k Tobe nastehuju) se plni daleko snaze.
Mohl bych dokonce zabit dve mouchy jednou ranou - ja mam i toho Nissana.
Evil Santa at your service, ma'am. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: so leden 27, 2007 12:10 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | Marketa_NY napsal: |
No jasneeee dojed !!!!
Aspon bude veselo  |
Cau Karle, taky jsem tu nebyla celou vecnost, a jak vidim muj fan club je cim dal tim vetsi. Porad nejaci tragedci nemuzou prekousnout fakt, ze kdo umi ten umi LOL. Dik za podporu Karle, svata pravda ze se mam fajn. A bude lip!!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: so leden 27, 2007 12:11 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Zacni verit, spatne veci (jako je napriklad to, ze se k Tobe nastehuju) se plni daleko snaze.
Mohl bych dokonce zabit dve mouchy jednou ranou - ja mam i toho Nissana.
Evil Santa at your service, ma'am. |
Pockej Karle, kdyz jsem ti naposledy volala, tak jsi mel stejny auto jako ja LOL
Hmmm ze ty tem zenskejm proste jen rikas to co ony chtej slyset LOL
Ty se fakt nezmenis LOL  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 279
|
Zaslal: so leden 27, 2007 3:47 pm Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | | Big_Rig napsal: | | Marketa_NY napsal: |
No jasneeee dojed !!!!
Aspon bude veselo  |
Cau Karle, taky jsem tu nebyla celou vecnost, a jak vidim muj fan club je cim dal tim vetsi. Porad nejaci tragedci nemuzou prekousnout fakt, ze kdo umi ten umi LOL. Dik za podporu Karle, svata pravda ze se mam fajn. A bude lip!!!!! |
Uz jsem ti tusim psal,v cem spociva tve umeni..holka starnes a zapominas..za par let uz o tve prirozeni nebude zajem a to sem zase budes chodit brecet,jak jsi na tom spatne,tak jak jsi to delala v zacatcich..a myslim,ze psat o umeni,je v tvem pripade,docela troufalost.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: so leden 27, 2007 4:30 pm Předmět: |
|
|
| american chopper napsal: | | XxX napsal: | | Big_Rig napsal: | | Marketa_NY napsal: |
No jasneeee dojed !!!!
Aspon bude veselo  |
Uz jsem ti tusim psal,v cem spociva tve umeni..holka starnes a zapominas..za par let uz o tve prirozeni nebude zajem a to sem zase budes chodit brecet,jak jsi na tom spatne,tak jak jsi to delala v zacatcich..a myslim,ze psat o umeni,je v tvem pripade,docela troufalost.. |
Ja si nikdy nestezovala. A myslim ze tobe jsem nevolala ani jednou abych si pobrecela do telefonu. Lidi se menej, lidi si uvedomej co a jak, lidi starnou, ne jen ja, my vsichni, ale nekdo zustava zahorklej a zatrpklej navzdy, jak je v tvem pripade. Protoze jinak by sis uz dal pokoj. Nechapu to. A ani nechapu proc na to reaguju.
PS. Ukaz mi clanek kde jsem psala jak se mam spatne. Dik. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|