cesi vydelavaji na sobe

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

cesi vydelavaji na sobe
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Co jsme za lidi
Autor Zpráva
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
nevim jak kdo, ale ja kdyz s Americana mluvim, tak jim to reknu 3x a kdyz stejne nerozumej, tak jim to pak reknu peknou "stavnatou" cestinou a to by jste videli jak tomu "hned" rozumej.
Voni totiz kdyz chtej rozumej, ale jenom kdyz chtej. Sad

Já zjistil dosti dávno že lidi mi chtějí rozumět když mluvím o něčem co je zajímá. Když jenom plácám nesmysly, tak je to dosti jedno jak dobře se vyjadřuji. Razz Razz
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
Rumburak napsal:
nevim jak kdo, ale ja kdyz s Americana mluvim, tak jim to reknu 3x a kdyz stejne nerozumej, tak jim to pak reknu peknou "stavnatou" cestinou a to by jste videli jak tomu "hned" rozumej.
Voni totiz kdyz chtej rozumej, ale jenom kdyz chtej. Sad

Já zjistil dosti dávno že lidi mi chtějí rozumět když mluvím o něčem co je zajímá. Když jenom plácám nesmysly, tak je to dosti jedno jak dobře se vyjadřuji. Razz Razz

Samozrejme ze jsem to trochu prehnal s tim, ze jsem psal, se to snazim nekomu "vysvetlit" 3x.
Kdyz jsem chodil do kursu na anglictinu, tak nam vzdy ucitel rikal. Jakmile zacnete nekomu neco rikat a vetu "zmrsite" gramaticky (to znamena usporadani slov ve vete), ten clovek vas prestane poslouchat. Ztrati totiz "nit" a nevi uz pak o co jde. A muzete mu rikat co chcete.
Po nejake dobe jsem zjistil, ze je lepsi mluvit pomalu a jen to nejdulezitejsi. Cesky "vtipky" oni neznaj Smile .
Nikl

Registrace: 30. 12. 2006

PříspěvekZaslal: so prosinec 30, 2006 12:47 pm    Předmět: Re: Takovy jako ty,plivnul bych pred tebou - ty jsi potkan Odpovědět s citátem

PROUD CZECH napsal:
Atlanta-man napsal:
Castecne mas pravdu....jenze TADY JSI V AMERICE!Tohle je jinej svet tady kope kazdej sam za sebe!Znam takove studaky....prijedou jsi vydelat a vyuzivaj kazdeho kolem sebe,,protoze oni jsou tady jen na chvili a musej vydelat,,Zvlastni logika plna ocekavani a presvedceni ze vsichni jim musi pomahat...Taky ze jsem par krat pomoch...a vysledek?Pro mne je Ceskej studak neco co opravdu nemusim potkat,potkan a ubozak....ja vim ze nejsou vsichni takovi ale bohuzel jiz nemam chut je tridit...

A co jsi ty??Muzes byt kdekoliv na svete a musis mit uctu k druhym..Ale ty asi budes asi radoby cesky boss - jako 90 % ostatnich v USA co si radi hraji na strycka Sama..

a pritom si v Cechach delal nekde v kravine Laughing Laughing

Presne,myslite si,ze jste v USA tak jste "nadlidi".
Jdi do prdele Twisted Evil

Hele ty PROUD CZECHU, tak ty si myslis, ze kdyz nekdo dela v kravine, ze je to podradna prace? Rolling Eyes
Nekdo tam snad delat musi, ne? Co by jsi jedl a pil, kdyby kravy nebyly.
To me muze nasrat, kdyz nekdo pise o "podradnych" pracich Rolling Eyes
Copak asi delas ty, anonyme. Kdyz uz tady tedy pises svoje "vylevy", tak se pod to podepis. Exclamation
Maxipes

Registrace: 05. 02. 2005

PříspěvekZaslal: so leden 20, 2007 11:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:

Razz Razz Razz
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: út leden 23, 2007 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja verim tomu,ze kazdej ma hrabat na svym pisecku. Je fajn nekomu pomoct, ale na druhou stranu .. "Kdo pomuze tobe?" Cesi tezko .. mam zkusenosti hafo ...

Myslela jsem si, jake nemam kamarady .. Cechy ... jak si budeme rozumet, jak si budeme pomahat...to vsechno slo, dokud se clovek nedostal do problemu a ti druzi z tebe uz nemeli co tahat .. tak se otocili zady .. me teda osobne nejvic pomohli americani ... a pak nesmim zapomenout na kamaradku Madarku.

ALe nemyslim si,ze vetsina Cechu, co nechce pomoc to mysli spatne .. je to proste tim,ze se boji .. nechteji se zbytecne dostat do problemu ... tak si hrabou na svem ...
a tak je to asi aj lepsi ...
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: út leden 23, 2007 8:45 am    Předmět: Re: Takovy jako ty,plivnul bych pred tebou - ty jsi potkan Odpovědět s citátem

A co jsi ty??Muzes byt kdekoliv na svete a musis mit uctu k druhym..Ale ty asi budes asi radoby cesky boss - jako 90 % ostatnich v USA co si radi hraji na strycka Sama..

a pritom si v Cechach delal nekde v kravine Laughing Laughing

Presne,myslite si,ze jste v USA tak jste "nadlidi".
Jdi do prdele Twisted Evil[/quote]

Co to je za idiota, co tohle napsal?

Nikdo si tady na nic nehraje ty "padlo" ... jedinej co si tu hraje, ses ty. Strycek Sam se hral v osmdesatejch letech, kdyz v Cechach nebylo pomalu co zrat ... ted uz je to snad o necem jinem ne?

Lidi se tu snazi o lepsi zivot ...
A i kdyby tu nekdo byl z kravina ... co jako? Co delas ty za tak uzasnou praci? Asi nic moc svetovyho vid....no jo,ted mi odepises, ze jsi sutednticek nebo Buh vi jakej pracant ... ale ono Forum toho unese hodne ... setkat se z oci do oci, to uz by asi bylo horsi vid.

Uvedom si,ze tady mluvis s lidma, co maj vysoky skoly, vlastnej obchody, firmy atd ... nejsou to zadni idioti ... tak nevim proc tak rad urazis.

Asi te sere, ze ses doma v Cechach a sem se nemuzes dostat vid ... Rolling Eyes

Fakt nektery lidi nepochopim....
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Co jsme za lidi Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com