|
|
| Autor |
Zpráva |
Pavlina Anonymní
|
Zaslal: st leden 17, 2007 3:51 pm Předmět: ridicak - za jak dlouho? |
|
|
ahojte,
chtela bych se zeptat na mozna asi blbou otazku...
Ja nemam vubec ridisky prukaz a VUBEC neumim ridit. Vlastne jsem to zkusila mozna jen jednou. Za mesic odjizdim zpet do CR na statnice a chtela jsem si jeste pred odjezdem udelat ridicak (nebo spis ten permit). Myslite si, ze to mohu zvladnout za mesic (hodiny rizeni a test)???
Dekuji moc |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1036 Bydliště: Praha
|
Zaslal: st leden 17, 2007 4:14 pm Předmět: |
|
|
Na automatu to zvladnes a testy se nabiflujes. Nevzdavej to predem a zkus to. Za to nic nedas. Maximalne prijdes o poplatek  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 551 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: st leden 17, 2007 4:46 pm Předmět: |
|
|
No, to urcite zvladnes - ja vim, me se to mluvi, ja ridicak mam, ale ty testy tady jsou v porovnani s Ceskymi jako pro ... no, jsou neuveritelne jednoduche (aspon v Michiganu) - zadne chytaky, vic moznych odpovedi jako v CR a tak dal.
Me stacilo si tu jejich brozuru 1x precist a jit na pisemny test a mela jsem spatne jen jednu odpoved z X (asi 80?, uz nevim), protoze jsem nevedela, co v anglictine znamena "skidding"
Proste stacil mi selsky rozum.
A pak si proste s nekym parkat zajezdi v aute ... nez pujdes na test v rizeni, vyzkousej si couvani a tak dal. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Apolio Anonymní
|
Zaslal: ne únor 04, 2007 11:38 am Předmět: Nelze |
|
|
| Kdo zde nema SS a dobu pobytu na vice nez rok, nema narok si delat ridicak, byt by se jednalo o ridicak visitor. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|