|
|
| Autor |
Zpráva |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 270 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: út únor 15, 2005 11:16 am Předmět: |
|
|
No koukam ze to tady frci.Ja myslel ze na novem Chicagu budou i nove myslenky u nekterych lidi ale je to porad stejne.....proste nekteri jsou "IN" a nekteri jsou "OUT". A at si to kazdej vezme po svem.. Mejte se fajn.
p.s. jinak Petro prispevek je docela vycerpavajici.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 403
|
Zaslal: út únor 15, 2005 12:10 pm Předmět: |
|
|
| american chopper napsal: | Ja to mozna napsal spatne a pak se to zamotalo do emoci..
Pokud jsi Piskle tim chudakem myslela me,tak jsi me docela urazila..mozna bych pochopil vul,mene inteligentni clovek nebo tak neco..
Ale pod chudakem si predstavuji opravdovou nulu,ktera druhym nepreje,neumi se chovat rovne,bonzuje...
..a to myslim nejsem.. |
Chopper...ale prd,nemyslela jsem chudak.Chtela jsem napsat blbec,ale nechtela jsem nekoho urazit.
Se omlouvam..prijimas???  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 279
|
Zaslal: út únor 15, 2005 4:22 pm Předmět: |
|
|
| Piskle napsal: | | american chopper napsal: | Ja to mozna napsal spatne a pak se to zamotalo do emoci..
Pokud jsi Piskle tim chudakem myslela me,tak jsi me docela urazila..mozna bych pochopil vul,mene inteligentni clovek nebo tak neco..
Ale pod chudakem si predstavuji opravdovou nulu,ktera druhym nepreje,neumi se chovat rovne,bonzuje...
..a to myslim nejsem.. |
Chopper...ale prd,nemyslela jsem chudak.Chtela jsem napsat blbec,ale nechtela jsem nekoho urazit.
Se omlouvam..prijimas???  |
Jasne,blboun je prijatelnejsi..  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 403
|
Zaslal: st únor 16, 2005 3:10 pm Předmět: |
|
|
Ze dekuji.Poteseni na me strane.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt únor 17, 2005 5:06 pm Předmět: |
|
|
Tady se musi zadat o svoleni, jak velky dum a s cim si clovek muze poridit?
Nebo ma nekdo komplexy z toho, ze zije v dome pro socialne slabsi na miste, kam by slusny clovek nesel?
Smim si koupit na severu dum s bazenem? Predem dekuji za schvaleni.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jajina Anonymní
|
Zaslal: so duben 09, 2005 7:16 pm Předmět: |
|
|
tak ale uz dost s tim dohadovanim,jak male deti,no cesi,vecne uplakany,kazdymu vyhovuje neco jineho,tak si setrete zdravicko a nenervujte se  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
radek17 Anonymní
|
Zaslal: po duben 18, 2005 8:09 pm Předmět: Tesim se |
|
|
| tesim se az si jednou budeme vsichni(my cesi) snazit navzajem pomoct a ne se pretvarovat a urazet.! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1001 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: po duben 18, 2005 11:54 pm Předmět: Re: Tesim se |
|
|
radek17>>
Muzes s tim hned zacit, necekej. Lepsi je rozsvitit treba jen malou svicku, nez necine proklinat temnotu. Jestli te to uklidni, tak Amici se taky podrazi a okradaj. Lide jsou predatori a tato vlastnost je proto normalni. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
joza Anonymní
|
Zaslal: pá duben 22, 2005 7:24 am Předmět: Re: Tesim se |
|
|
| radek17 napsal: | | tesim se az si jednou budeme vsichni(my cesi) snazit navzajem pomoct a ne se pretvarovat a urazet.! |
Toho se uz ani nedozijes. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kukus
Registrace: 30. 01. 2005 Příspěvky: 18 Bydliště: Dayton
|
Zaslal: so duben 30, 2005 9:10 pm Předmět: |
|
|

Naposledy upravil kukus dne so leden 14, 2006 5:33 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt květen 12, 2005 5:47 pm Předmět: |
|
|
| Žil jsem léta na FL, konkrétně u Orlanda a je tam příjemně, hlavně v zimě (jako všude na FL), ale práce je tam málo a je málo placená. Žil jsem chvíli i v GA a TN, ale měl jsem pocit, že čím severněji, tím nepěkněji - TN mi připomínalo Česko, takže jsem si říkal, že být tam, to už můžu být rovnou v ČR. Pak jsem jel radši ještě více na jih, na Florida Keys, jižně od Miami, a tam se mi líbilo nejvíce - z jedné strany Mexican Gulf a z druhé Atlantic Ocean. Koupal jsem se i v zimě, třeba v listopadu i v únoru, ale uznávám, že každý má svoje priority a nikomu ty své nevnucuji. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1001 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: so květen 14, 2005 6:32 pm Předmět: |
|
|
Prave ze na floride je ted nejvetsi nedostatek pracovniku v USA.
Naposledy upravil miro dne čt červen 09, 2005 2:34 am, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jany77 Anonymní
|
Zaslal: st červen 08, 2005 9:01 pm Předmět: |
|
|
| florida,alabama,north carolina,louisiana,texas ilinois,california a ted las vegas to je bomba vegas je proste number one |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 05, 2005 5:16 pm Předmět: |
|
|
AHOJ CHTEL BYCH SE ZEPTAT jak se zije v Chicagu'kolik se plati najem(priblizne)kolik stoji pivo v baru? hamburgr? no proste naklady na zivot?
Tesim se na vase odpovedi |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 06, 2005 7:29 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | AHOJ CHTEL BYCH SE ZEPTAT jak se zije v Chicagu'kolik se plati najem(priblizne)kolik stoji pivo v baru? hamburgr? no proste naklady na zivot?
Tesim se na vase odpovedi |
To mas vsude skoro stejne,jenom minimalni rozdil v cenach.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|