|
|
| Autor |
Zpráva |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1000 Bydliště: Praha
|
Zaslal: čt březen 17, 2005 6:11 pm Předmět: Volani pres internet |
|
|
| Nemate nekdo zkusenosti s internetovym messengerem Skype (www.skype.com)? Da se s nim volat i na pevnou linku nebo mobil z pocitace pomoci mikrofonu za docela zajimavy sazby. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
znalec Anonymní
|
Zaslal: so březen 26, 2005 5:28 pm Předmět: |
|
|
ja uz to pouzivam skoro 1 rok a pul, je to bomba. Dovolas se stim perfektne, jenom ten na druhym konci musi mit rychle pripojeni. Staci telefoni linka. Na mobil a pevnou se dovolas pomoci skypeout. Ceny jsou super a spojeni take. Doporucuji kazdemu vyuzivat, usetrite hoooooodne penez  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 267 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: út březen 29, 2005 7:21 am Předmět: |
|
|
Skype ja dobry, taky ho pouzivam.Na www.skype.com a nebo www.skype.cz je uplne vsechno.Je tam proste od navodu k instalaci az po podobne forum jako je tady na Chicagu. Doporucuji tyto stranky taky navstivit.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rakosnik
Registrace: 03. 02. 2005 Příspěvky: 51
|
Zaslal: pá duben 01, 2005 11:15 pm Předmět: skype |
|
|
| Volani z pocitace na pocitac je celkem v pohode az na nektere detaily jako je sum (je lepsi kdyz mate oba dva sluchatka ale jde to i bez nich pokud je to zabudovane v PC) ale skype out na pevnou se mi moc neosvedcil. Nasi me sice slyseli ale museli silene natahovat usi. Na mobil to bylo lepsi. Je to moje zkusenost. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
|
Zaslal: čt duben 07, 2005 4:06 pm Předmět: Re: skype |
|
|
| Rakosnik napsal: | | Volani z pocitace na pocitac je celkem v pohode az na nektere detaily jako je sum (je lepsi kdyz mate oba dva sluchatka ale jde to i bez nich pokud je to zabudovane v PC) |
Tak jsem to dneska vyzkousel. Zatim jenom z PC na PC a musim rict, ze to chodilo dobre. Byl tam trochu sum, ale to vubec nevadilo. Skoro nebyl slyset. Funguje to i s pomalejsim pripojenim. Spojili jsme se hned napoprve, coz narozdil od MSN nebo Yahoo se rict neda. MSN na konverzaci taky dobry, ale jen kdyz se vam podari spojit U Yahoo se nam to jeste nikdy nepodarilo na obou stranach. Yahoo ma zase lepsi web cameru nez MSN. U skype myslim ze neni moznost web camery, coz je trochu nevyhoda. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
babicka
Registrace: 15. 03. 2005 Příspěvky: 10 Bydliště: usa
|
Zaslal: čt duben 07, 2005 7:35 pm Předmět: |
|
|
Mozna take prispeji s troskou do mlyna. Zkuste http://www.eyeballchat.com,neni to spatne, jen si to tam musi kazdy kvalitne nastavit, ne jako ja, ktera nevedela co s tim. Az me poradil znamy, slape to jak hodinky a obraz je skvely. Mejte se vsichni fajn.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
babicka
Registrace: 15. 03. 2005 Příspěvky: 10 Bydliště: usa
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rakosnik
Registrace: 03. 02. 2005 Příspěvky: 51
|
Zaslal: so duben 09, 2005 8:50 pm Předmět: |
|
|
Babicko,
zkusil jsem si to stahnout ale nejde mi tam nalogovani. Na jakem principu to funguje a jak se tam jde nalogovat? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
|
Zaslal: po duben 18, 2005 4:04 pm Předmět: |
|
|
| znalec napsal: | ja uz to pouzivam skoro 1 rok a pul, je to bomba. Dovolas se stim perfektne, jenom ten na druhym konci musi mit rychle pripojeni. Staci telefoni linka. Na mobil a pevnou se dovolas pomoci skypeout. Ceny jsou super a spojeni take. Doporucuji kazdemu vyuzivat, usetrite hoooooodne penez  |
Da se s tim volat na bezplatne linky? Jestli jo, tak je to zdarma nebo sazba jako na pevnou? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
|
Zaslal: po červenec 04, 2005 3:02 pm Předmět: Teleo |
|
|
Podarilo se mi objevit dalsi VoIP spolecnost. Teleo http://www.teleo.com
Ceny volani jsou 2 centy za minutu na pevnou a mobil do USA. Do CR je to 2 centy na pevnou a 19 centu na mobil. Muzete si vyzkouset plnou 30 denni verzi zdarma, kde si vyberete sve telefonni cislo (zatim pouze USA a Kanada) a dostanete 10 minut zdarma (20 centu).
Pak si muzete koupit balicek. Bud za 29,70 USD a 250 minut zdarma na 6 mesicu, nebo lite verze bez vlastniho telefonniho cisla za 20,70 USD a 100 minut zdarma.
Na strankach neuvadeji jake to ma naroky na pripojeni. Az mi poslou registracni kod na mail, tak to prubnu.
BTW da se s tim volat zdarma na zelene linky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pepa_z_floridy
Registrace: 21. 01. 2006 Příspěvky: 79 Bydliště: tampa bay
|
Zaslal: ne únor 19, 2006 4:00 pm Předmět: |
|
|
proc volat z pec kdyz muzes volat z normalniho telefonu za 3c? pennytalk.com
jinak mezi pc je asi nejlepsi yahoo messenger.audio je ted SIP(obdoba skype).video take.dale fotky a sdileni. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
|
Zaslal: po únor 20, 2006 4:42 am Předmět: |
|
|
| pepa_z_floridy napsal: | proc volat z pec kdyz muzes volat z normalniho telefonu za 3c? pennytalk.com
|
Nemaji tam nejaky poplatek za spojeni? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: po únor 20, 2006 10:10 am Předmět: |
|
|
Maji 49c za spojeni!!!! a 99c mesicni pausal za vedeni uctu
Takze se sice tvari hrozne levne, ale na klasicke nejlevnejsi karty se stejne nedostanou.
Podle mne je dnes nejlepsi zpusob volani z telefonu na PC pres Skype. Za 12$ na 3 mesice (35$ na rok) koupit pro uzivatele kdekoliv na svete americke telefonni cislo (moznosti je vic, ale v nasem pripade uvadim logicky USA) tak, aby co nejvice vyhovovalo memu tarifu od mobilniho operatora, nebo miste pobytu v USA (kvuli bezplatnym mistnim hovorum). Kdokoliv CR tak muze uzivat telefonni cislo USA s jakoukoliv predvolbou a dat ho k dispozici vsem znamym , pratelum a rodinnym prislusnikum ve Spojenych statech. Hlasova schranka je k tomuto cislu aktivovana automaticky. Pokud jeste uzivatele PC "vybavite" nekterym ze Skype telefonnich pristroju, je nahrada klasicke telefonni linky dokonala! Mesicni naklady se krome internetoveho pripojeni zvysi sice o 4$ za Skype#, ale za prakticky neomezene moznosti volani zdarma se rozhodne vyplati.
Takze pokud czolgos koupis cislo s area code 773-xxx- xxxx, tak ti muzu volat z kterekoliv budky z area codem 773 cele hodiny zdarma. Pro muj mobil bude tve cislo stejne, jako kohokoliv jineho v USA, cimz se mi otevira moznost tlachat s tebou po nocich a o vikendech taky neomezene
Takze jak ho budes mit, hned ho sem soupni. A kvuli mne si ani nemusis zrizovat Chicago#, pac mam National Plan  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 994 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: po únor 20, 2006 10:46 am Předmět: |
|
|
scout66>> Tohle je cenna informace a pridame ji i do Weblog Archivu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
|
Zaslal: po únor 20, 2006 11:00 am Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | Takze pokud czolgos koupis cislo s area code 773-xxx- xxxx, tak ti muzu volat z kterekoliv budky z area codem 773 cele hodiny zdarma. Pro muj mobil bude tve cislo stejne, jako kohokoliv jineho v USA, cimz se mi otevira moznost tlachat s tebou po nocich a o vikendech taky neomezene
Takze jak ho budes mit, hned ho sem soupni. A kvuli mne si ani nemusis zrizovat Chicago#, pac mam National Plan  |
sorry ale po nocich radsi tlacham s zenskejma
SkypeOut uz bezproblemove pouzivam 3/4 roku a zatim si nemuzu stezovat. Uvazoval jsem i o koupi sveho americkeho cisla (SkypeIn), ale Aljaska je snad jediny stat, kde ho nemaj (area 907)
Skype funguje i na PDA. Takze pokud mate v okoli wi-fi, tak muzete pouzivat misto mobilu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|