|
|
| Autor |
Zpráva |
slavomir
Registrace: 16. 04. 2005 Příspěvky: 4
|
Zaslal: so duben 16, 2005 9:33 pm Předmět: |
|
|
| slysel jsem, ze pri prodlouzeni pobytu o dalsich 6 mesicu je odepren vstup do usa na 3roky a pri dalsim prodlouzeni nad dalsich 6 mesicu na 10 let, nemuzu se dopatrat odpovedi a nechci rozsirovat nejake famy, jestli jste nekdo nasli neco takoveho ¨vnejakem zakone prosim napiste a nebo(radeji vyvratte), pripadne jake jsou vase zkusenosti napriklad pri zadani o nove vizum, dekuji za odpoved |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
slavomir
|
Zaslal: ne duben 17, 2005 9:32 pm Předmět: |
|
|
| jo to je dezinformace týká se to nelegálního "prodloužení pobytu"nejak jsem špatně pochopil svoje polského kamaráda... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 954 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: ne duben 17, 2005 11:30 pm Předmět: |
|
|
Mel jsi rict "prekroceni pobytu". Prodlouzeni je uplne jiny termin.
Jinak myslim ze to je kec. O zadne tabulce kolik za kolik jsem neslysel. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
slavomir
|
Zaslal: út duben 19, 2005 8:48 pm Předmět: |
|
|
| jo jak jsem psal ten polák říkal extension já jsem to bral jako legální prodložení(což já činím již podruhé a nejsem si jist či jsem jen vyhodil prachy či to k něčemu je, či jsem si spíše neuškodil, při žádosti o nové vízum,...) a on měl na mysli nelegální překročení, později jsme si to vyjasnili, ještě jednou se omlouvám za tuto dezinformaci a raději můj příspěvek vymažte... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 954 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: út duben 19, 2005 9:46 pm Předmět: |
|
|
Jestli si prodluzujes vizum, trebas i turisticke, tak je vse v poradku a Polak nevi o cem mluvi. Ja jsem si zadal o prodlouzeni 5x za sebou a vzdycky mi to prodlouzili, myslim ze jsou radi ze jim nekdo obcas posle $120 nebo kolik to dnes stoji, nevim. Ja jsem si to vybral tim ze jsem navstevoval skolu zdarma (na nekterych skolach jsou nektere kurzy zdarma pro lokalne bydlici)(ne jen anglictina)
Pri prodluzovani musis napsat strucne proc to chces. Je dobre rict ze se chces ucit anglictinu, nebo ze studujes neco v US a budes o tom psat, (ale at to nezni moc najivne). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
romanwi Anonymní
|
Zaslal: út červen 07, 2005 12:51 pm Předmět: odepřen vstup do usa |
|
|
Má známá byla před 2 lety vrácena zpět do CR, se zrušeným vízem, chtěla by ted zkusit požádat o vízum znovu, nevíte někdo jakou má naději ho získat.
Taky musím doplnit, že ji vrátili kvůli toho, že věděli že pracovala na černo. Zádný zákaz ji nedali, pouze zrušili vízum a řekli ji že o nové má zkusit požádat za rok. Díky za odpovědi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pepa_z_floridy
Registrace: 21. 01. 2006 Příspěvky: 79 Bydliště: tampa bay
|
Zaslal: ne leden 22, 2006 11:46 pm Předmět: |
|
|
| slavomir napsal: | | slysel jsem, ze pri prodlouzeni pobytu o dalsich 6 mesicu je odepren vstup do usa na 3roky a pri dalsim prodlouzeni nad dalsich 6 mesicu na 10 let, nemuzu se dopatrat odpovedi a nechci rozsirovat nejake famy, jestli jste nekdo nasli neco takoveho ¨vnejakem zakone prosim napiste a nebo(radeji vyvratte), pripadne jake jsou vase zkusenosti napriklad pri zadani o nove vizum, dekuji za odpoved |
ANO je to presne tak. a je to v pravidelch INS. nepise se ovsem o prodlouzeni nybrz, nelegalni prekroceni.ty roky presne sedi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|