|
|
| Autor |
Zpráva |
damini
Registrace: 22. 01. 2005 Příspěvky: 39
|
Zaslal: so leden 22, 2005 1:10 am Předmět: certifikat for driving |
|
|
ma o tom nekdo vice informaci?Slysela jsem, ze nekde ho vydavaji i bez ssn .Mozna Tennesee ? Prosim napiste mi informace pokud nekdo neco vite .Radsi bych ziskala DL ale to uz asi nikde nepujde.Nemam ani cesky ridicak, mam jen tax ID nummber a pas bez viza+americke ID z NC .Vi nekdo jak se da potvrdit bydliste pokud clovek bydli v jinem state.Snad se najde nekdo kdo mi poradi.Dopredu dekuji.Pokud mozno jen vazne a trochu podlozene zpravy  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mp Anonymní
|
Zaslal: so leden 22, 2005 2:28 am Předmět: Re: certifikat for driving |
|
|
...ma o tom nekdo vice informaci?Slysela jsem, ze nekde ho vydavaji i bez ssn...
----------------------
Vzdyt je tam napsano vsechno co potrebujes vedet
http://www.state.tn.us/safety/certificatefordriving.htm
Dole v modrem je dalsi info: proof of identity and proof of Tennessee residency...
mp |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
damini
|
Zaslal: so leden 22, 2005 12:08 pm Předmět: certifikat for driving |
|
|
| diky za odkaz ,mam jeste dotaz ,kdyz nebydlim v Tenessee jakym zpusobem jim prokazi ze tam mam bydliste. .Urcite je nejaka cesta ale nevim jaka.Uz si ho tam nekdo vyrizoval?Mate s nim nekdo nejake zkusenosti?Predem dekuji.Nechci jet 10 hodin pro nic. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1001 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: so leden 22, 2005 12:22 pm Předmět: |
|
|
| v Illinois jediny co chtej pro potvrzeni bydliste je dopis (obalka) s tvym jmenem a tou adresou a s razitkem posty (jakakoliv dorucena otevrena obalka). Vedsinou to lidi resej tak ze si poslou dopis na svoje jmeno na nejakou adresu kterou chtej mit v ridicaku. (Musis ale znat nekoho s adresou) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TN Anonymní
|
Zaslal: so leden 22, 2005 10:06 pm Předmět: Re: certifikat for driving |
|
|
| damini napsal: | | diky za odkaz ,mam jeste dotaz ,kdyz nebydlim v Tenessee jakym zpusobem jim prokazi ze tam mam bydliste. .Urcite je nejaka cesta ale nevim jaka.Uz si ho tam nekdo vyrizoval?Mate s nim nekdo nejake zkusenosti?Predem dekuji.Nechci jet 10 hodin pro nic. |
Musis zde prokazat adresu nejakym uctem od Elektriky,Telefonu atd.Jen poslany dopis se neuznava.Jenom jeste k tomu certif.ridicaku. Nekomu to vyslo,nekomu ne.Nevim jak na kterych mistech,ale maji na DMV tzv.Tajne ujednani ,ze ho budou davat jen mexikanum.Jinak delaji i problemy s tim SSN,affidavid uz neuznavaji.Mluvim ted ovsem o Chattanooga TN,jinde nevim.Slo to jeste bez problemu pred pul rokem,dnes uz bohuzel:( |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
damini
|
Zaslal: ne leden 23, 2005 11:11 am Předmět: dekuji vsem za rady |
|
|
| dam vedet jak jsem dopadla.Jestli jeste nekdo mate zkusenosti v posledni dobe s ridicaky a certifikaty dejte prosim vedet .Nez vyjedu chci vedet co nejvice. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jitush Anonymní
|
Zaslal: út únor 22, 2005 7:57 am Předmět: ridicak |
|
|
budu se stehovat do usa........jsem řidička a ma 3 roky praxe.co se tyce americkych zakonu sem naprosto nepoucena.nevite co si musim vybavit abych svoje řemeslo mohla provozovat i v USA????
smim ridit vozidlo do 3,5 tuny...... (ridicak B+C)
dekuji za odpoved |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 484 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: ne duben 17, 2005 8:14 am Předmět: Re: ridicak |
|
|
| Jitush napsal: | budu se stehovat do usa........jsem řidička a ma 3 roky praxe.co se tyce americkych zakonu sem naprosto nepoucena.nevite co si musim vybavit abych svoje řemeslo mohla provozovat i v USA????
smim ridit vozidlo do 3,5 tuny...... (ridicak B+C)
dekuji za odpoved |
Jitush musis si udelat comercial ridicak |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|