Ecuador ...

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Ecuador ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Ostatni zeme sveta
Autor Zpráva
REJPAL
Editor

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: po březen 06, 2023 12:44 am    Předmět: Ecuador ... Odpovědět s citátem

Stale vice ctu, ze lide v Cesku se snazi dostat nekam ... jedna ze zemi je i Ecuador

https://www.cestolidi.cz/cestology/ekvador-zeme-ktera-prijemne-prekvapi-rady-a-tipy-6842
miro
Site Admin

Registrace: 10. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po březen 06, 2023 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Byl jsem loni nějakou dobu na Costa Rica a celé to projel na motorce, je to kousek a asi podobna biodiverzita. Je to jako ráj na zemi. Zajímavá země, která nemá ani armádu a policista jsem tam potkal jen jednou. Celkově tady ta oblast si myslím, že je ideální místo k úniku.
Clayton
Veteran

Registrace: 09. 08. 2009

PříspěvekZaslal: po březen 06, 2023 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na mě je tam asi moc teplo a vlhko. Kdybych musel někam utéct, tak se mi začíná líbit Nový Zéland. Poté, co se zbavili Jacindy, to tam začíná vypadat docela fajn.
miro
Site Admin

PříspěvekZaslal: út březen 07, 2023 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nový Zéland by mělo být bezpečné místo i v případě velkého celosvětového konfliktu. Navíc tam jsou pohodáři lidi, ale je to zatraceně daleko od všeho.
Clayton
Veteran

PříspěvekZaslal: út březen 07, 2023 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

miro napsal:
Nový Zéland by mělo být bezpečné místo i v případě velkého celosvětového konfliktu. Navíc tam jsou pohodáři lidi, ale je to zatraceně daleko od všeho.

Je to tak. Naprostý souhlas.Někteří moji známí s majetkem v řádu vyšších miliard korun si tam zařídilo pro jistotu trvalou rezidenci. Šlo to snadno s investicí 10 mil. NZD a vyšší. Bohužel, tolik peněz zase nemám...
miro
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2023 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To se dá pochopit, co se týče cen na NZ. Věřím ale, že je dost zemí, které jsou mimo hru této války, kde je krásně, levno a navíc bezpečno. Costa Rica mi zapadá mezi jednu z nich.
Clayton
Veteran

PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2023 1:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

miro napsal:
To se dá pochopit, co se týče cen na NZ. Věřím ale, že je dost zemí, které jsou mimo hru této války, kde je krásně, levno a navíc bezpečno. Costa Rica mi zapadá mezi jednu z nich.

Ano, Kostarika je řešení pro nás chudší Smile Slyšel jsem od dost lidí, že je to tam docela fajn.
REJPAL
Editor

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: so březen 11, 2023 1:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

https://vacationselector.com/costa-rica-ecuador/#:~:text=Ecuador%20is%20more%20traditional%20and,better%20choice%20than%20Costa%20Rica.
Big_Rig
Editor

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po březen 13, 2023 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Clayton napsal:

Ano, Kostarika je řešení pro nás chudší Smile Slyšel jsem od dost lidí, že je to tam docela fajn.

Oh shit, ty jsi jeden z “nas chudsich”? We’re fucked.

Dneska asi uz nejsi bohatsi, pokud nekoupis Twitter a neodletis na Mars.

MACLARG! MAKE CLAYTON RICH AGAIN! Vote Trump!
Clayton
Veteran

PříspěvekZaslal: út březen 14, 2023 12:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:

Dneska asi uz nejsi bohatsi, pokud nekoupis Twitter a neodletis na Mars.

Hele, ale ono je to přesně tak Smile Tedy, aspoň pokud se na to díváš z pohledu médií a sociálních sítí. V realitě je pořád rozdíl mít dům a stabilní příjem vs. nemít kde bydlet a mít fakt finanční problémy.
Blbý je, že problémy bank a velkých firem ale dnes neplatí ti, co chtějí létat na Mars, ale ti, co tak nějak normálně fungují a třeba zaměstnávají i další lidi, kterým tím umožňují fungovat. To se ale nezmění za Trumpa ani za Bidena.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Ostatni zeme sveta Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
Home | Diskuse o USA