|
Autor |
Zpráva |
REJPAL Editor
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 13013 Bydliště: Kanada
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 10. 01. 2005 Příspěvky: 4120 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: po březen 06, 2023 3:07 pm Předmět: |
|
|
Byl jsem loni nějakou dobu na Costa Rica a celé to projel na motorce, je to kousek a asi podobna biodiverzita. Je to jako ráj na zemi. Zajímavá země, která nemá ani armádu a policista jsem tam potkal jen jednou. Celkově tady ta oblast si myslím, že je ideální místo k úniku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Clayton Veteran
Registrace: 09. 08. 2009 Příspěvky: 1282
|
Zaslal: po březen 06, 2023 9:28 pm Předmět: |
|
|
Na mě je tam asi moc teplo a vlhko. Kdybych musel někam utéct, tak se mi začíná líbit Nový Zéland. Poté, co se zbavili Jacindy, to tam začíná vypadat docela fajn. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: út březen 07, 2023 2:53 pm Předmět: |
|
|
Nový Zéland by mělo být bezpečné místo i v případě velkého celosvětového konfliktu. Navíc tam jsou pohodáři lidi, ale je to zatraceně daleko od všeho. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Clayton Veteran
|
Zaslal: út březen 07, 2023 8:03 pm Předmět: |
|
|
miro napsal: | Nový Zéland by mělo být bezpečné místo i v případě velkého celosvětového konfliktu. Navíc tam jsou pohodáři lidi, ale je to zatraceně daleko od všeho. |
Je to tak. Naprostý souhlas.Někteří moji známí s majetkem v řádu vyšších miliard korun si tam zařídilo pro jistotu trvalou rezidenci. Šlo to snadno s investicí 10 mil. NZD a vyšší. Bohužel, tolik peněz zase nemám... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: čt březen 09, 2023 3:51 pm Předmět: |
|
|
To se dá pochopit, co se týče cen na NZ. Věřím ale, že je dost zemí, které jsou mimo hru této války, kde je krásně, levno a navíc bezpečno. Costa Rica mi zapadá mezi jednu z nich. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Clayton Veteran
|
Zaslal: pá březen 10, 2023 1:32 am Předmět: |
|
|
miro napsal: | To se dá pochopit, co se týče cen na NZ. Věřím ale, že je dost zemí, které jsou mimo hru této války, kde je krásně, levno a navíc bezpečno. Costa Rica mi zapadá mezi jednu z nich. |
Ano, Kostarika je řešení pro nás chudší Slyšel jsem od dost lidí, že je to tam docela fajn. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
REJPAL Editor
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 13013 Bydliště: Kanada
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig Editor
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 9396 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: po březen 13, 2023 10:15 pm Předmět: |
|
|
Clayton napsal: |
Ano, Kostarika je řešení pro nás chudší Slyšel jsem od dost lidí, že je to tam docela fajn. |
Oh shit, ty jsi jeden z “nas chudsich”? We’re fucked.
Dneska asi uz nejsi bohatsi, pokud nekoupis Twitter a neodletis na Mars.
MACLARG! MAKE CLAYTON RICH AGAIN! Vote Trump! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Clayton Veteran
|
Zaslal: út březen 14, 2023 12:00 am Předmět: |
|
|
Big_Rig napsal: |
Dneska asi uz nejsi bohatsi, pokud nekoupis Twitter a neodletis na Mars.
|
Hele, ale ono je to přesně tak Tedy, aspoň pokud se na to díváš z pohledu médií a sociálních sítí. V realitě je pořád rozdíl mít dům a stabilní příjem vs. nemít kde bydlet a mít fakt finanční problémy.
Blbý je, že problémy bank a velkých firem ale dnes neplatí ti, co chtějí létat na Mars, ale ti, co tak nějak normálně fungují a třeba zaměstnávají i další lidi, kterým tím umožňují fungovat. To se ale nezmění za Trumpa ani za Bidena. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|