|
|
| Autor |
Zpráva |
Marketa_NY
Registrace: 23. 09. 2006 Příspěvky: 316 Bydliště: New York
|
Zaslal: ne leden 07, 2007 2:50 pm Předmět: |
|
|
Chlapi chlapi ... vy se proste enzmenite ale aspon je s vama poradna sranda!!!!!!
Jinak to tetovani na tom obrazku je zvlastni ... asi bych si ho nenechala udelat.. pac je strasne velky .. ale jinak fakt zajimavy .. moc lidi tohle vytetovany asi nema  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
Registrace: 30. 12. 2006 Příspěvky: 198
|
Zaslal: ne leden 07, 2007 4:57 pm Předmět: |
|
|
| Marketa_NY napsal: | Chlapi chlapi ... vy se proste enzmenite ale aspon je s vama poradna sranda!!!!!!
Jinak to tetovani na tom obrazku je zvlastni ... asi bych si ho nenechala udelat.. pac je strasne velky .. ale jinak fakt zajimavy .. moc lidi tohle vytetovany asi nema  |
Ahoj Marketo, ze uz se mluvi o tech tetovanich. Kdyz jsem byl na vojne(boze to uz je hrozne davno ), tak tam byl jeden kluk a ten mel na rameni vytetovano USA. Nas porucik(peknej debyl) mu rekl ze si to musi nechat odstranit. Jo tak snadny to neni
Ten kluk ale rikal: Proc bych si to nechal odstranit, kdyz na tom neni nic spatnyho. To USA znamena: UDATNA SOVETSKA ARMADA  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne leden 07, 2007 8:13 pm Předmět: |
|
|
| Marketa_NY napsal: | | Nikl napsal: | | Marketa_NY napsal: | | Nikl napsal: | | Mob napsal: | | Nikl napsal: | No jo...ja Vam tu fotku sem tam prostridam...  |
To budeme opravdu radi
Mimochodem, kdyz jsem dneska na tu tvou fotku koukal, tak se me zdalo, ze mas pod pravym ramenem tetovani. Mozna ruzi? Nebo ze bych byl "slepej"?  |
jak dlouho jsi na tem obrazek cumel a kolikrat jsi si ho nechal zvetcit
ja ze tam nic nevidim  |
No vono tam mozna nic bejt nemusi, ale kdyz se podivas, tak mezi jejimi vlasy je jakoby neco cervenyho. Muze to ale byt i nejaky sperk.
Ja jsem mel pred mesicem operaci cataraku(sedy zakal) a doktor me rikal, ze jestli se operace zdari, tak budu mit oko jako "ostriz"
Mozna ze se ale nepovedla  |
Chlapi me z vas rani mrtvice
Tak tetovani na rameni teda nemam je to nausnice, ktera mi tam z ouska vysela..az na rameno ... hele prositme, jak jsi na tu fotku dlouho cucel??? jen ze by me to zajimalo.
Nicmene tetovani mam...ale uplne nekde jinde |
Tos me tedy uklidnila s tim ze jsi napsala, ze tam mas naucnici. Uz jsem si myslel, ze se operace sedeho zakalu nepovedla a jsem "slepej jak patrona"
No abych pravdu rekl, videl jsem neco mezi vlasy a tak jsem si na to vzal lupu
Hadam, ze mas tetovani na podbrisku. Muzu se
ale take mylit.  |
Zdravim
Tak za prve .. tu mate novou fotku no a za druhe ... v podbrisku mam tak akorat zenske pohlavni ustroji (coz je asi jedina vec, kterou jsem zdedila po matce...zbytek jsem celej fotr ) ...ale zadne tetovani krom par drobnyh znaminek krasy jsem fakt nevidela ... ani s tou lupou
Operace sedeho zakalu se podarila ... pacient nevydrzel ... ba ne .. vidis dobre..malo kdo by si na te miniaturni fotce vubec vsimnul, ze tam neco mam ...
Tetovani mam na zadech .. konec taju Let's do magic [/quote] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: ne leden 07, 2007 8:17 pm Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | | Mob napsal: |
$3.500?? Kde? Nejaky levny ne?? Co jsem tak slysel tak to stoji $10.000 |
$10.000 za co? Píšeš o mammoplastyi nebo píšeš o sex change operaci jak to zní že psal Anonym? |
Mlynku sex change operace za 3 a pul?? To snad ne, psal jsem o tom ze ma maly kozy a potrebovala by vetci, sorry musim v tvem jazyku pisu o mammoplatyi ale za $3.500? Kde jsi k tomu cislo prisel. Co ja vim tak je to $5.000 a vice prave jsem se optal pritelkyne a rekla ze ona platila 10.000. Vazne bych chtel videt kde a kdo to dela za 3 a pul  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: ne leden 07, 2007 8:29 pm Předmět: |
|
|
| Nikl napsal: | | Marketa_NY napsal: | Chlapi chlapi ... vy se proste enzmenite ale aspon je s vama poradna sranda!!!!!!
Ahoj Marketo, ze uz se mluvi o tech tetovanich. Kdyz jsem byl na vojne(boze to uz je hrozne davno ), tak tam byl jeden kluk a ten mel na rameni vytetovano USA. Nas porucik(peknej debyl) mu rekl ze si to musi nechat odstranit. Jo tak snadny to neni
Ten kluk ale rikal: Proc bych si to nechal odstranit, kdyz na tom neni nic spatnyho. To USA znamena: UDATNA SOVETSKA ARMADA  |
Udatna sovetska armada jo? Tak to je dobrej narez  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
|
Zaslal: út leden 09, 2007 11:00 pm Předmět: |
|
|
| Marketa_NY napsal: | Chlapi chlapi ... vy se proste enzmenite ale aspon je s vama poradna sranda!!!!!!
Ahoj Marketo, psala jsi ze mas jen to tetovani na zadech(nebo kde presne)
Jestli chces zkusit neco jineho, co treba tohle
http://fotoalbum.ronyweb.cz/thumbnails.php?album=5 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: st leden 10, 2007 3:07 pm Předmět: |
|
|
| Nikl napsal: | | Marketa_NY napsal: | Chlapi chlapi ... vy se proste enzmenite ale aspon je s vama poradna sranda!!!!!!
Ahoj Marketo, psala jsi ze mas jen to tetovani na zadech(nebo kde presne)
Jestli chces zkusit neco jineho, co treba tohle
http://fotoalbum.ronyweb.cz/thumbnails.php?album=5 |
Hmmmmm ... fakt zajimavy .. nektery jsou dost originalni ... treba ta zenska jak splyva s tim oknem...to je teda racha! Fakt pekny..
Mas jednicku!!!!!!!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 551 Bydliště: Michigan, Algonac
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: pá leden 12, 2007 2:19 pm Předmět: |
|
|
Ach jo .. cim dal horsi cim dal horsi! Me z ty ameriky jednou hrabne fakt ze jo.
NO nakonec do toho Colorada stejnak neletim,pac nedostanu dovolenou, takze otazka je zodpovezena.. haha.
No a do letadla me teda uz nikdo nedostane .. jedu autobusem. A hotovo!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
|
Zaslal: pá leden 12, 2007 8:00 pm Předmět: |
|
|
| Marketa_NY napsal: |
Ach jo .. cim dal horsi cim dal horsi! Me z ty ameriky jednou hrabne fakt ze jo.
NO nakonec do toho Colorada stejnak neletim,pac nedostanu dovolenou, takze otazka je zodpovezena.. haha.
Marketo, to jsi nas ale "dostala" (myslim s tim Coloradem).
No ale kdyby jsi se neptala, tak by nebyla ani zadna sranda ze jo
Mimochodem kdyz pojedes autobusem, tak alespon neco uvidis. V letadlech posledni dobou moc "buzerujou" a tak je skoro lepsi neletat.
Napis zase az nekam pojedes a nebo poletis, mozna ze se to zase "rozjede".  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: so leden 13, 2007 12:17 am Předmět: |
|
|
| Marketa_NY napsal: |
Jedes pres Ohio?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: so leden 13, 2007 11:42 pm Předmět: |
|
|
| Mob napsal: | | Marketa_NY napsal: |
Jedes pres Ohio?  |
Klidne aj prez Ohio  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: so leden 13, 2007 11:45 pm Předmět: |
|
|
| Nikl napsal: | | Marketa_NY napsal: |
Mimochodem kdyz pojedes autobusem, tak alespon neco uvidis. V letadlech posledni dobou moc "buzerujou" a tak je skoro lepsi neletat.
Mno! TAK JA teda zase napisu az nekam pojedu haha
A kdyz uz jsme u toho cestovani .. moje mamka chce prijet do statu ... uz tu byla pred deseti rokama. Myho taty sestra a cela rodina je v USA (rozeni americane). Uz dvakrat ji visum zamytli pro neodstatek penez na ucte nebo pro nedostatecne udaje atd ...
Nema nekdo zkusenost jak to ted v posledni dobe v Cechach na US konsulate funguje a co teda po cloveku vlastne chtej?
Mame je 45let, je vdana, ma doma nezletileho syna, dobrou praci (zastupce reditele jedne firmy), financne na tom neni spatne..tak mi reknete, proc ji sem nechtej pustit (i kdyz jsem tu byla legane ji nechteli pustit!!! .. na cerno jsem tu teprve par mesicu)
Tak dik za rady
Papa |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
|
Zaslal: út leden 16, 2007 11:31 pm Předmět: |
|
|
| Marketa_NY napsal: | | Nikl napsal: | | Marketa_NY napsal: |
Mno! TAK JA teda zase napisu az nekam pojedu haha
A kdyz uz jsme u toho cestovani .. moje mamka chce prijet do statu ... uz tu byla pred deseti rokama. Myho taty sestra a cela rodina je v USA (rozeni americane). Uz dvakrat ji visum zamytli pro neodstatek penez na ucte nebo pro nedostatecne udaje atd ...
Nema nekdo zkusenost jak to ted v posledni dobe v Cechach na US konsulate funguje a co teda po cloveku vlastne chtej?
Mame je 45let, je vdana, ma doma nezletileho syna, dobrou praci (zastupce reditele jedne firmy), financne na tom neni spatne..tak mi reknete, proc ji sem nechtej pustit (i kdyz jsem tu byla legane ji nechteli pustit!!! .. na cerno jsem tu teprve par mesicu)
Tak dik za rady
Papa |
Nevim jak to funguje v USA, ale vim ze kdyz si muj synovec vloni zazadal o vstupni visum do statu, tak mu to zamitli jenom prtoto, ze si vzal(v Cechach) pujcku na auto. Normalne ji zplaci, ma dobrou praci a chtel se jen jet podivat jak to v USA chodi.
Rikal, ze uz si zadat nebude, protoze ho nasrali. A ja se mu ani nedivim.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|