Prevod vetsi castky $$$ do CR

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Prevod vetsi castky $$$ do CR

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Slough

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2005 9:49 pm    Předmět: Prevod vetsi castky $$$ do CR Odpovědět s citátem

Po case ztravenem v USA jsme s mou pritelkyni nasetrili nejake penize a napodzim se chystame domu do CR.
Zajimalo by me, jak nejvyhodneji a hlavne nejspolehliveji provest prevod hotovosti.

Debitni ucty mam v Bank of America a Wachovia.

Moje pritelkyne ma na Slovensku (je slovenka) devizovy ucet. Moji rodice maji jednu z mojich americkych platebnich karet a obcas na ne vybiraji mensi castky, ale na vetsi objem se mi to zda dost drahe a navic bychom radi zachovali menu v dolarech.

Ma nekdo konkretni zkusenosti??
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2005 12:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Normalni bankovni prevod je nejspolehlivejsi. Stoji to asi $30 az 40 zalezi na bance. Trva to asi 4ry dny. Hlavne to nezadavej nejake Polske financni firme, nebo tak neco. Prijdes do banky das jim cislo uctu kam to chces prevest, jmeno osoby toho uctu a adresu a jmeno banky, plus nejaky kod te banky kam to budes prevadet. Ten kod by jste meli zjistit nejdriv. Zajdete do banky a mrkni se na formular.
Jarek

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2005 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj ve Wachovii posilam z meho uctu na depozitni dolarovy ucet do ceska.Uctuji si 40 babek.Posilam nekolik tisic a vzdy bez problemu.Problem je v tom,ze v Cesku si banky taky strhavaji za prevod.Nekdo si nechava posilat seky a pak to depozituji v bance v Cesku.Trva to nekolik tydnu,ale funguje to.
Slough

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2005 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

diky, jeste se pozeptam telefonicky...
damini

Registrace: 22. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2005 2:41 pm    Předmět: dotaz pro slough Odpovědět s citátem

Promin, netyka se to tveho dotazu ,ale nevis jak je to s ridicakama v NC ?Vydavaji se jeste?Nebo je to uz zabity.(Videla jsem ze jsi z NC).
Slough

PříspěvekZaslal: čt leden 27, 2005 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kamarad si zrovna obnovoval DL protoze ji ztratil a nemel nejmesni problem, meli ho ale uz v databazi.
Myslim, ze je to tu stale volnejsi nez jinde....
damini

Registrace: 22. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá leden 28, 2005 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

diky za snahu a pak ze si neumime pomahat
foxy
Anonymní

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2005 8:44 am    Předmět: platby Odpovědět s citátem

pouzivam system paypay. zatial su sice len v europe ale do mesiaca by mali byt aj v statoch. vytvoris si vlastny ucet, ktory bude na tvoje meno a nik ti nan nesiahne. cenu prevodov zatial neviem ale rozhodne budu mensie ovela nez cez banky. napriklad teraz ta bankovy prevod zo slovenska do nemecka vyjde asi 6 Sk. a garantujem bezpecnost sluzby.
Martin
Anonymní

PříspěvekZaslal: po únor 07, 2005 4:21 pm    Předmět: PayPal Odpovědět s citátem

Tak to jsem nejak nepochopil. PayPal, ze neni v USA. PayPal pouzivam uz leta pri platbach na Ebay, ale ze by se pres nej nejak dali posilat penize do Cech jsem jeste neslysel. Parkrat jsem se jiz setkal z lidmy z Cech, ktari mneli prave problem z PayPalem a to ten, ze si nemohli zridit ucet a to z duvodu, ze nemeli zadny banklovni ucet v zahranici a PayPal ceske banky nebere. Celkem by mne zajimalo, jak jsi ten prevod provedl.
essence

Registrace: 14. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2005 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale on nepise o PayPal....
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2005 4:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

essence napsal:
Ale on nepise o PayPal....

..opet dobra rada..bud porad,nebo nemel ptakoviny..

Jestli mas mezinarodni platebni karty(Visa,Mastercard,etc.)vse vyberes doma uplne v pohode..jestli je tva karta limitovana treba na 500$,vyberes to doma v korunach,takze sice chodis jako pako denne na ATM(bankomat)ale neni problem..tohle je ma vlastni zkusenost..
Martin
Anonymní

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2005 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pardon s tim PayPalem, nejak jsem to spatne precetl.
EUprelude

Registrace: 18. 03. 2005

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2005 1:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cool

http://www.moneybookers.com/app/
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com