|
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: út květen 16, 2006 5:04 am Předmět: |
|
|
Asi www.ct24.cz ne?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Eva Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 8:52 am Předmět: ceske pohadky |
|
|
| tiskarna napsal: | | Jitka napsal: | | Diky, ta CT1 opravdu funguje. Zpravy jsou dobry a obraz docela kvalitni. Jeste kdyby tak vysilali i detsky porady. To uz toho ale chci moc, co. Mam 2 maly holcicky a vypada to, ze nemam dostatek ceskych pohadek. |
Ahoj pokud budes chtit tak ja mam docela dost pohadek mohu preposlat. |
Ahoj, mela bych obrovsky zajem o Ceske pohadky a nebo i pisnicky na DVD... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Eva
Registrace: 25. 08. 2006 Příspěvky: 9 Bydliště: NY
|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 9:02 am Předmět: Ceske pohadky na DVD a nebo na internetu |
|
|
Ahoj, rada bych ziskala ceske filmy a pohadky na DVD. Poslete mi prosim kontakt/ty. Dike Eva  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxx Anonymní
|
Zaslal: so září 09, 2006 10:31 pm Předmět: |
|
|
| miro napsal: | SCOUT>>
 |
No,Miro....ted jsem ten Tvuj palec nepochopil.....odsuzujes nelegalni vysilani TV a pritom zvedas palec na popis NELEGALNIHO stahovani Ja pouzivam obe varianty a pocitam,ze tak 95% z nas tady v us , alespon jednu z nich ....takze jsme vinni vsichni Nicmene ,ja jsem za obe moznosti,jak byt alespon touto , sice nelegalni cestou blize k domovu,vdecny.Sahneme si do duse , kdo z nas nedelal nekdy neco nelegalniho .....a tyhle veci...jak TV pres net , tak DC++ , eMule a jine nam ten zivot preci jenom malinko zprijemnuji :wink:Alespon nam tady,co jsme tu bez rodin a bez vlasti...Cau |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1001 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: ne září 10, 2006 12:43 am Předmět: |
|
|
| Ja jsem odsuzoval jen to, ze nekdo nelegalne prodava tlevizni vysilani. Taky odsuzuji kdyz nekdo prodava kradeny software. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: ne září 10, 2006 12:53 am Předmět: |
|
|
| on to jen miro blbe pochopil. ja myslim, ze je vsem jasny, jaky je rozdil v tom, kdyz si clovek stahne neco pro sebe, protoze nema jinou moznost a tim, kdyz te situace nekdo vyuziva a snazi se na lidech neopravnene napakovat |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1001 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: ne září 10, 2006 1:38 pm Předmět: |
|
|
| Me se to zda jako dobra myslenka stahovani z netu. Myslim, ze by se mela vytvorit nova sekce fora kde by jsme se bavili o tom kde a co stahnout z netu, take by jsme mohli probrat stahovaci programy, atd. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: ne září 10, 2006 2:12 pm Předmět: |
|
|
| rozhodne! co nejdriv |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tomas Anonymní
|
Zaslal: pá září 22, 2006 5:15 pm Předmět: |
|
|
| Jitka napsal: | | Diky vsem za odpoved, myslym, ze radsi zustanu u klasickych videokazet a DVD. Mimochodem vite kde se prehravaji vedeokazety z PALU na americkej system |
No kazety z PALU si muzes nechat prehrat ve VLTAVE na Belmonte ve video pujcovne  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
spion Anonymní
|
Zaslal: čt leden 04, 2007 8:16 am Předmět: online TV1.com |
|
|
Vite o tom ze od 1 ledna je v platnosti novej zakon ktery zakazuje provozovani a sledovano TV online,tyto osoby ktere provozuji online TV hrozi 150.000 Euro pokuta a 15 let vezeni Takze vsem doporucuji at si nepredplacej rocni predplatne a ani mesicni jinak prijdou o sve $$ no a pak budete vite kde ?? jo presne tam |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tomas Anonymní
|
Zaslal: čt leden 04, 2007 8:23 am Předmět: Re: Ceske pohadky na DVD a nebo na internetu |
|
|
| Eva napsal: | Ahoj, rada bych ziskala ceske filmy a pohadky na DVD. Poslete mi prosim kontakt/ty. Dike Eva  |
Ahoj Evo Zavolej do video pujcovny v Chicagu,telefon je 773-7864520 pokud mas zajem o pohadky na DVD tam ti je udelaji a zaslou,posilaji po celych statech filmy ktere si vyberes !!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 04, 2007 1:09 pm Předmět: |
|
|
| Tomasi diky za informace, zavolam. Spione- chtela bych mit tvoje starosti a hlavne cas a energii ziskavat informace co se komu stane a kdo bude platit jakou pokutu... Tvoje starosti na nasi hlavu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 11, 2007 8:16 pm Předmět: Re: a dalsi!!!!!!!!!!!!! |
|
|
| znalec napsal: | http://www.onlinetv1.com/noAccess.php ja se jenom nestacim divit 15$ na mesic, to je sila, samej podvodnik, je videt, ze v CR uz je podvodnici nemaji do ceho rejpat a tak utoci na USA ..........
Sice to mozna bezi, ale NEMAJI PRAVA a je to jen otazka casu kdy to rupne a vy prijdete o penize  | Tade nevim jak vy ale ja sleduji onlineTV1 3roky a nestezuji si mohlo by to byt lepsi ale jde to a uz za dvacku nebud skrta!!!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 551 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: čt leden 11, 2007 9:53 pm Předmět: |
|
|
Brrr, ja tedy vazeni nevim, ale osobne bych mela daleko vetsi strach ze stahovani pres DC++ (a jeho varianty) nez sledovani online TV. Protoze kdyz nekdo provozuje online TV, je za to odpovedny on, kdyz neco stahujes Ty (a pres DC++ musis i sdilet, jinak nestahnes skoro nic), neses odpovednos sam.
Dost me vydesil pribeh jedne pani (nevim uz, kde jsem to cetla), ktera za sdileni par pisnicek Pres Kazu dostala okolo $25k pokuty. Jinak bacha: pokud ma nekdo Comcast, tak tihle panove Vas klidne bez Vaseho vedomi vydaji RIAA.
Nebo dalsi pribeh je na: http://p2pnet.net/story/10974 tam je pokuta cca $30tis.
Ale jinak mi tohle prislo docela prinosne:
http://www.ftc.gov/bcp/workshops/filesharing/presentations/lafferty.pdf
... co a jak sdilet, kdyz tedy uz.
nebo ohledne copyright
http://www.copyright.gov/docs/regstat090903.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st únor 14, 2007 9:59 pm Předmět: |
|
|
Ono je to smutne. Ale ja jsi jeste pamatuji kdyz jsem z radia nahraval (z polaka) zapadni kapely na magnetak pak jsem mnel prvni kazetak (hitachi) a to bylo v roce 1968 kdy me bylo 11 roku.Jak ten cas bezi.
Dneska za to lidi jdou sedet. Apropos ja pouzivam program Limewire na hudbu ale zatim jsem neskousel filmy.
Jeden z tech dudvodu je ze mam tolik filmu za ty leta v Americe (30)ktere jsem dostal koupil,zkopiroval ze jsem si ani nemel cas udelat seznam.Odhaduji ze mam asi 120 Ceskych filmu.Budu jse snazit udelat seznam. Vhs jsem predelal na DVD.Mam Aiwu VHS ktera predala PAL VHS na Americke DVD.
To je zivot.Tolik filmu a tak malo casu se na ne divat.Jako Scout to je osud filmoveho fanatika. AZPete. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|