|
Autor |
Zpráva |
REJPAL Editor
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 12884 Bydliště: Kanada
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lynnet Moderator
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 3930 Bydliště: CA
|
Zaslal: so září 19, 2020 9:44 pm Předmět: Re: Berlín chce vyvlastňovat byty realitním společnostem ... |
|
|
Maji malo bytu? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
REJPAL Editor
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 12884 Bydliště: Kanada
|
Zaslal: so září 19, 2020 10:02 pm Předmět: Re: Berlín chce vyvlastňovat byty realitním společnostem ... |
|
|
Lynnet napsal: |
Maji malo bytu? |
Potrebujou ty byty pro ilegalni emigranty  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 10. 01. 2005 Příspěvky: 3865 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: so září 19, 2020 10:48 pm Předmět: |
|
|
V Německu je situace mnohem horší než se zdá, fanatismus ala Angela Dorothea Merkel tam běží na plné obrátky, je to až neuvěřitelné co se tam děje a pomalu začínám chápat jak Hitler zmanipuloval davy v Německu. Mám v Německu několik přátel, kteří díky bohu nejsou zasaženi fanatickým vymýváním mozků, které tam nyní probíhá. Nicméně nejhorší situaci vidím stále v Trumpově US.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lynnet Moderator
|
Zaslal: ne září 20, 2020 2:44 am Předmět: |
|
|
miro napsal: | V Německu je situace mnohem horší než se zdá, fanatismus ala Angela Dorothea Merkel tam běží na plné obrátky, je to až neuvěřitelné co se tam děje a pomalu začínám chápat jak Hitler zmanipuloval davy v Německu. Mám v Německu několik přátel, kteří díky bohu nejsou zasaženi fanatickým vymýváním mozků, které tam nyní probíhá. Nicméně nejhorší situaci vidím stále v Trumpově US.. |
Miro, uprimne Ja nevidim rozdil mezi Angelou, Obamou a potencionalne Kamalou ci v zaloze AOC. Angela a Obama toho maji hodne spolecneho a Obama se ani netajil obdivem k Angele,zatimco Trump si zachoval mrazivy odstup. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Clayton Veteran
Registrace: 09. 08. 2009 Příspěvky: 1177
|
Zaslal: ne září 20, 2020 3:06 am Předmět: |
|
|
Lynnet napsal: |
Miro, uprimne Ja nevidim rozdil mezi Angelou, Obamou a potencionalne Kamalou ci v zaloze AOC. Angela a Obama toho maji hodne spolecneho a Obama se ani netajil obdivem k Angele,zatimco Trump si zachoval mrazivy odstup. |
Pžesně tak, žádný podstatný rozdíl nevidím. Jen Obama byl inteligentnější a trochu rozumnější. Nicméně, on s tím v USA začal, on je za tuhle situaci zodpovědný. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 10. 01. 2005 Příspěvky: 3865 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: ne září 20, 2020 2:10 pm Předmět: |
|
|
Hele já nevidím nic co by Trump za ty roky udělal užitečného, prostě nevidím nic. Spíše naopak, na co sáhl to je v hajzlu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lynnet Moderator
|
Zaslal: ne září 20, 2020 5:00 pm Předmět: |
|
|
miro napsal: | Hele já nevidím nic co by Trump za ty roky udělal užitečného, prostě nevidím nic. Spíše naopak, na co sáhl to je v hajzlu. |
A co napr? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig Editor
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 9315 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: ne září 20, 2020 5:26 pm Předmět: |
|
|
Lynnet napsal: | miro napsal: | Hele já nevidím nic co by Trump za ty roky udělal užitečného, prostě nevidím nic. Spíše naopak, na co sáhl to je v hajzlu. |
A co napr? |
Jojo, Miro nechape, ze Don zkurvil v podstate jen par drobnosti - domaci politika, zahranicni politika, ekonomika a COV-19. Ale je pravda, ze COVID byl necekany. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|