|
|
| Autor |
Zpráva |
dora Anonymní
|
Zaslal: st duben 19, 2006 4:04 am Předmět: |
|
|
| odpovim na posledni prispevek od anonyma - zeny...Radek se vratil do cech ale nikoho neocernoval na nikoho spinu nehazel narozdil od vas...je v poho a ja taky...a jestli to psala Petra tak je mi vse jasny...no nic koukam na tyhle stranky prispevku ubyva od ty doby co Radek odesel myslim si "sejde z oci sejde z mysli"...kohopak jste si vzali na paskal ted?...preji hezky den a at se tou zasti nezalknete...Dora |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 20, 2006 12:45 pm Předmět: |
|
|
| dora napsal: | | odpovim na posledni prispevek od anonyma - zeny...Radek se vratil do cech ale nikoho neocernoval na nikoho spinu nehazel narozdil od vas...je v poho a ja taky...a jestli to psala Petra tak je mi vse jasny...no nic koukam na tyhle stranky prispevku ubyva od ty doby co Radek odesel myslim si "sejde z oci sejde z mysli"...kohopak jste si vzali na paskal ted?...preji hezky den a at se tou zasti nezalknete...Dora |  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr Kuchta Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 18, 2006 9:34 pm Předmět: Pro Doru,ale i ostatni |
|
|
| Nazdar Dora ,jak je?Po dlouhe dobe jsem se podival na tyhle stranky a je pekny,ze se o Radkovi tolik pise.Uz jednou jsem tady psal takovi prispevek i pro Doru,ale jsem to blbe poslal nebo co.To co se tady pise o Radkovi ,Dora ,tak to je bohuzel pravda.Radek tady okradl spoustu lidi,vcetne me,pak zmizel do cech.Ne ,ze se uspesny podnikatel vratil do vlasti,ale zacalo mu tady bejt pekne horko tak musel zmizet.Vsechno to planoval.Prej uz po nem jdou i v Cechach.Mohl si tady nakrast tak okolo 200 000 dolaru za nezaplacene prace a podvodne vylakane penize.Mel tak na kvap,ze se ani nestihl rozvest a Stefany ani nevedela,ze se chysta odjet,natoz ze uz zdrhnul.Jestli chces muzem o tom pokecat na Skype jestli ho mas?Jestli ne, tak si ho stahni a moje Skype jmeno je Bublina71.Pokecame i o jinych vecech.Zatim se mej a pozdravuj tam . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 30, 2006 11:29 am Předmět: |
|
|
| prijde mi to hodne ubohe, psat tady takhle o svem vlastnim brachovi. Takze se k tomuhle prispevku uz vic ani vyjadrovat nebudu.Nahodou jsem tady narazil na tyhle ty stranky a nestacim se divit jak si lidi dokazi mezi sebou vyrizovat ucty. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
Registrace: 30. 12. 2006 Příspěvky: 198
|
Zaslal: so prosinec 30, 2006 3:08 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | prijde mi to hodne ubohe, psat tady takhle o svem vlastnim brachovi. Takze se k tomuhle prispevku uz vic ani vyjadrovat nebudu.Nahodou jsem tady narazil na tyhle ty stranky a nestacim se divit jak si lidi dokazi mezi sebou vyrizovat ucty. |
Nejde o to si vyrizovat ucty, jde o to ze je to na "verejnosti" a kdekdo to cte.
Proc si to nevyrikaji nekde v soukromi to nepochopim
Samozrejme ze se rodiny pomlouvaji vsude(myslim tim ve vsech statech), ale proc to "tahat" na verejnost. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr Kuchta Anonymní
|
Zaslal: ne leden 07, 2007 1:52 pm Předmět: |
|
|
| Dalsi nepodepsany prispevek,ktery pravdepodobne psal nekdo,kdo v tomto pripade o tom moc nevi.Ja jsi zde s nikym ucty nevyrizuju.To jsem mohl udelat nez se snazil Radek bezestop zmizet.Dokonce jsem dostal nekolik slusnych nabidek,i od Polaku,za jeho adresu a neudelal jsem to.Jde me pouze o to,jakym zpusobem Radek doma povypravel o zpusobu ziskani penez v USA a jakym zpusobem se vyjadroval o me samem.Kdybych mel kontakty na ty lidi tak sem nepisu.Mistni lidi to ani cist nemusi,protoze dobre vedi co tady provedl a komu.Na me maji urcite taky svuj nazor a kazdy muze hodnotit dle sveho svedomi.Tady se totiz vubec neresili osobni veci nebo veci rodinne a me se to tykalo bezprostredne,proto sek veci musim vyjadrovat.Priste se prosim Vas podepiste.Nepodepsany prispevek tohoto druhu take svedci o vasem charakteru.Mejte se. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|