Zakony o ziskani ridicaku v USA

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Zakony o ziskani ridicaku v USA
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses
Autor Zpráva
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: pá září 23, 2005 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mlynku ja se stebou nechci hadat,jak jsou zakony napsane v tom mas uplnou pravdu.
Ja ti jen pisu jak to chodi v praksi a mam to z vlasni zkusenosti ale mohl bych ti popsat pripady lidi co znam treba ze nekdo ma nekolik DL asi 5 nebo znam cloveka ktery mel DUI 8 x a porad jezdi.
Muj ridicak je moje ID (IDENTIFICATION CARD)a bez tohoto dokumentu tady nemuzu existovat tak to pochop!
I kdyz me pozvou k soudu tak se musim prokazat ID coz je ridicak kdyz ho nemam tak mne k soudu nepusti.
CyborgX neaktivovan
Anonymní

PříspěvekZaslal: st prosinec 27, 2006 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Osobne se ted chystam sam zajit na DI a vyridit si novej ridicak neb ten prvni me tak nejak za 4 mesice konci tak jsem zvedavej jaky problemy budou ci nebudou. Podle zakonu NC a podle toho co pisou na strankach by problem bejt nemel. Problem nastava v pripade prvni zadosti o ridicak tam vyzaduji vsechny potrebene papiry jako SSN atd. Ale pokud si clovek zada o prodlouzeni na dlasich 4-5 let tak by problem bejt nemel. Navic u meho ridicaku maji v evidenci mojete ITIN cislo ktere samozdrejme funguje neb jsem si uz udelal minimalne 3 ridicaky online kdyz jsem menil adresy. Dale na strankach pisou ze staci predlozit nepropadlej ridicak aby ti vystavili novej. O ridica muzes pozadat 6 mesicu pored propadnutim a 14 dni propadnuti. No osobne si myslim ze to bude v pohode.
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm, tak koukam,ze tu jsme v prdeli uplne vsichni co Rolling Eyes
Ja mam teda NY ridicak s platnosti do 2010, ale s podelanym cervenym napisem "Vistior until 2007" takze s tim muzu klidne fuck off, protoze je mi to na houby! Takze jezdim vlakem a autobusem a vite co? Vubec mi to nedela starosti,pac do prace to mam pet minut chuze a vlaky mi jezdej furt..jo ale co bych delala napriklad kdybych bydlela na floride, kde pomalu zadnej vlak nejede? No to nevim Sad
CyborgX

Registrace: 27. 12. 2006

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marketa_NY napsal:
Ja mam teda NY ridicak s platnosti do 2010, ale s podelanym cervenym napisem "Vistior until 2007" takze s tim muzu klidne fuck off, protoze je mi to na houby! Takze jezdim vlakem a autobusem a vite co? Vubec mi to nedela starosti,pac do prace to mam pet minut chuze a vlaky mi jezdej furt..jo ale co bych delala napriklad kdybych bydlela na floride, kde pomalu zadnej vlak nejede? No to nevim Sad

Tak to slysim poprve ze tam mate nejaky napisy kdy jsi si ho delala a jak tu ses dlouho? Ja sem teda osobne zvedavej na sebe schvlane to v brzske dobe vyzkousim jestli po me budou neco chtit nebo ne ale verim tomu ze by nemeli vzdyt si nejdu vyrizovat novej ridicak jdu si ho jen prodlouzit. Jednou si moji identitu overili a basta. Mam sto chuti si tam zaskocit dnes uvidime jak se me bude chtit.
CyborgX

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle pisou u nas na oficialnich DMV strankach takze snad to bude v pohode...

....Currently, you can only renew your license in person unless you are temporarily residing out of state. When you go to a driver license office to renew, bring your current or expired license with you, or two forms of approved ID. You will always have to pass the vision and traffic sign recognition tests when renewing your license, whether it's a commercial or regular license.

Military personnel, their spouses, and dependent children who temporarily reside out of state can renew their licenses by mail if they meet the circumstances in the table below.....
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CyborgX napsal:
Marketa_NY napsal:

Tak to slysim poprve ze tam mate nejaky napisy kdy jsi si ho delala a jak tu ses dlouho? Ja sem teda osobne zvedavej na sebe schvlane to v brzske dobe vyzkousim jestli po me budou neco chtit nebo ne ale verim tomu ze by nemeli vzdyt si nejdu vyrizovat novej ridicak jdu si ho jen prodlouzit. Jednou si moji identitu overili a basta. Mam sto chuti si tam zaskocit dnes uvidime jak se me bude chtit.

Cau...
No ridicak jsem delala na jare 2005 ... v NY (LOng Island) no a rovnou mi tam jebly ten napis ... vubec se se mnou nebavili. Dokocne jsem zkousela fingovat ze jsem to ztratila at mi daj novej..ale bez vsech papiru z Imigracniho se se mnou ani bavit nechteli ...
Tak jsem normalne v prdeli (pardon)
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CyborgX napsal:
Tohle pisou u nas na oficialnich DMV strankach takze snad to bude v pohode...

CyborguX, chápu co tím chceš říct, ale uvědom si že každý stát to má trochu jinak. Jak je to v Severní Carolíně tak to nemusí být jinde. Confused
CyborgX

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Samozrejme nejsem blb vsude to maj trosicku jinaci ja jen daval priklad ze v NC to zatim az tak strasny neni ikdyz je pravda ze jsem si delal ridicak nekdy pred 5-ti - 6-ti lety takze ted to muze bejt uplne jinaci ale pamatuji ze uz tehdy semmel na male ale vrazil jsme jim tam mezinarodni ridicak (takovou tu karticku) a jeden z tech oficiru prej ze to zna ze to muzu pouzit a dostal jsem ho od te doby jsem byl na ridicaku jeste raz ale to uz jsem mel Tax number a tenkrat ho po me chteli nebo SSN od te doby kdyz jsem potreboval jsem si delal duplikaty online.

No dnes sem si to chtel vyzkouset ale kdyz jsem tam vlez a zjistil ze tam je asi 50 lidi tak sem se zase otocil a jel domu zatim mam stejne 4 mesice cas;-)
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem si vcera obnovoval v IL a nechteli vubec nic, jenom jsem jim vratil stary ridicak.

Potom se da v IL vyridit ridicak i bez social sec #, ktere dnes uz nedavaji, a pak ti tam daji ten cerveny napis Visitor.

Drivers license in ILLINOIS (neni potreba SS#), staci met "Denial Letter" ze Social Security Office a ostatni potrebne documenty co DMV vyzaduje.

http://www.dmv.org/

First-time Illinois Driver’s License/ID Card Applicant:

An applicant applying for a driver’s license or ID card for the first time in Illinois must present one document from each of Group A, B, C and D. Temporary Visitor Driver’s License applicants are not required to present documents from Group C. Instead, they must submit a letter on Social Security Administration letterhead, issued within 90 days prior to the date of application, verifying ineligibility for a Social Security number.
CyborgX

PříspěvekZaslal: út leden 02, 2007 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jj presne tak si myslim ze to bude i u nas dam jim starej daji me novej akorat budu muset jeste udelat test na semafory a mozna i znacky jiank ale jak me uz jednou maji "proverenyho" tak by nemeli nic chtit
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com