cestovni pas...

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

cestovni pas...

Autor Zpráva
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 11:37 pm    Předmět: cestovni pas... Odpovědět s citátem

Slysel jsem, ze Kanadani musi mit od 1. ledna pri ceste do USA cestovni pas (drive pry stacil jen ridicak).
Nevi nekdo, zda-li i obcane USA budou muset v budoucnu mit pas do Kanady (a jestli jo), kdy?
Rumburak

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 12:18 am    Předmět: Re: cestovni pas... Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
Slysel jsem, ze Kanadani musi mit od 1. ledna pri ceste do USA cestovni pas (drive pry stacil jen ridicak).
Nevi nekdo, zda-li i obcane USA budou muset v budoucnu mit pas do Kanady (a jestli jo), kdy?

Zase jsem vypil moc piv Laughing a pridal jsem moji otazku do spatne rubriky. Sorry Miro.
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 12:55 am    Předmět: A jake pivo pijes? Odpovědět s citátem

Ja totiz to jejich pit nemuzu (jedine snad nasi Plzen i kdyz ani to neni ono); ja ale stejne radsi vino.
Jo, ten pas budou muset mit od 23.1.07, pokud budou vstupovat do US ze vzduchu. Pokud budou vstupovat "by land" or "by sea", tak to je pozdeji, nekdy mezi 1.1.2008-1.6.2008.
Pokud jde o "border communities and travel agency representatives" - the State Department has agreed to issue a wallet-sized passport (jsou levnejsi $10 pro dite, $20 dospely + $25 processing fee). Me se to tak trochu tyka taky, protoze nas maly je dual a nez bych mu ted vyrizovala cesky pas, radsi mu necham vystavit karticku (mam totiz Kanadu pres reku a uz jsme tam parkrat byli).
Mam tady cely clanek, jestli chces, muzu naskenovat a poslat.
Rumburak

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 1:09 am    Předmět: Re: A jake pivo pijes? Odpovědět s citátem

Dana_MI napsal:
Ja totiz to jejich pit nemuzu (jedine snad nasi Plzen i kdyz ani to neni ono); ja ale stejne radsi vino.
Jo, ten pas budou muset mit od 23.1.07, pokud budou vstupovat do US ze vzduchu. Pokud budou vstupovat "by land" or "by sea", tak to je pozdeji, nekdy mezi 1.1.2008-1.6.2008.
Pokud jde o "border communities and travel agency representatives" - the State Department has agreed to issue a wallet-sized passport (jsou levnejsi $10 pro dite, $20 dospely + $25 processing fee). Me se to tak trochu tyka taky, protoze nas maly je dual a nez bych mu ted vyrizovala cesky pas, radsi mu necham vystavit karticku (mam totiz Kanadu pres reku a uz jsme tam parkrat byli).
Mam tady cely clanek, jestli chces, muzu naskenovat a poslat.

Diky moc za rychlou odpoved. Ja jsem se jen chtel zeptat, jak brzo ty doklady do Kanady jsou potrebny. Letim totiz pristi rok v kvetnu do Calgary na svatbu myho kamose(doufam ze tam maj lepsi pivo Smile ) Jak jsem ale slysel kanadsky pivo je hnusny(ale asi jak ktery).
Dana_MI

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 1:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No nevim, tady v Algonacu hodne lidi vozi pivo prave z Kanady (mame tady ferry primo v centru ... byt kousek od Kanady je nekdy sranda, protoze pokud jdes na lod, tak teoreticky nesmis prekrocit polovinu reky, jinak Te chytne kanadska pobrezni hlidka). A Kanadane vozi zase ostatni alkohol (tam se pry da koupit jen ve specializovanych stores).
Jo - a manzel taky tvrdi, ze kanadske je definitivne lepsi nez americke, prave jsem se ho zeptala. A ted mi povida, ze kdyz mas "right brand", tak kanadske je mozna i lepsi nez nemecke. Ale nejlepsi je podle nej ceske pivo (kdyz byl u nas, tak prohlasil "mate tu tak dobre pivo, ze tu zustat nemuzu; stal by se ze me alkoholik").
Rumburak

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 7:52 am    Předmět: pivo... Odpovědět s citátem

Dana_MI napsal:
No nevim, tady v Algonacu hodne lidi vozi pivo prave z Kanady (mame tady ferry primo v centru ... byt kousek od Kanady je nekdy sranda, protoze pokud jdes na lod, tak teoreticky nesmis prekrocit polovinu reky, jinak Te chytne kanadska pobrezni hlidka). A Kanadane vozi zase ostatni alkohol (tam se pry da koupit jen ve specializovanych stores).
Jo - a manzel taky tvrdi, ze kanadske je definitivne lepsi nez americke, prave jsem se ho zeptala. A ted mi povida, ze kdyz mas "right brand", tak kanadske je mozna i lepsi nez nemecke. Ale nejlepsi je podle nej ceske pivo (kdyz byl u nas, tak prohlasil "mate tu tak dobre pivo, ze tu zustat nemuzu; stal by se ze me alkoholik").

Ahoj Dano, odjizdim zrovna do prace, ale nejak me to nedalo, abych neodepsal na tvuj prispevek o tom pive.
Kanadske pivo moc neznam, ale jelikoz muj kamos v Calgary moc nevydelava, tak si zrejme kupuje jen nejakou "brecku" Smile.
Je to Cech a bere si v tom kvetnu Kanadanku. Byl s ni pry jiz 3x v Cechach a ona prohlasila, je tam pry moc hezky, ale zit by tam asi nemohla, protoze je tam moc levnej alkohol(ovsem-po vymene dolaru je levny) a kdyby v Cechach zila, tak by zrejme zkoncila v ustavu pro alkoholiky.
Cili odpoved podobna tvemu manzelovi.
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak u toho tematu nemuzu chybet jako znalec pivniho moku a nekdo kdo je placen jako ochutnavac piva v mistnich lokalech.
Jednu dobu jsem byl presvedcen ze jsem ochutnal vse co kdy kde bylo vyrobeno, az do te doby nez jsem odletel do Cali. Piva jako Redhead on wheel or ... North Coast Brewing Company, Left Hand Brewing Company,Lost Coast Brewery ?? WTF !? Jsem v zivote nemel a ..nic moc anyway ...
Ja nedam dopustit na Heineken. Chutna, sice drazsi ale vyplati se Twisted Evil Od te doby co jsem se prehoupl pres 250 tak jsem se dal na Heineken Light a taky dobrej.
S Kandskych jsem dal Labatt, Molson, Moosehead a reknu vam NIC MOC. Spise HRUZA!
S Americkych dam ty co jsou vyrobeny od Miller or Coorse, jeste obcas Michelob. Co nemuzu zkousnout je Busch a Budweiser.
Samozrejme kdyz najdu obchod s Ceskym dam Plznicku Laughing
Thats it
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 2:33 pm    Předmět: question ... Odpovědět s citátem

Mob napsal:

S Kandskych jsem dal Labatt, Molson, Moosehead a reknu vam NIC MOC. Spise HRUZA!
S Americkych dam ty co jsou vyrobeny od Miller or Coorse, jeste obcas Michelob. Co nemuzu zkousnout je Busch a Budweiser.

Q: How is American beer similar to making love in a canoe?

A: It's fucking close to water.
Dana_MI

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stejne, nejlepsi je cesky Gambrinus!
Rumburak

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dana_MI napsal:

Me v Cechach chutnal i "Velkopopovicky kozel". Zajimalo by me, jestli se jeste vyrabi?
Jestli jo, tak jestli se take dovazi do Ameriky(myslim tim jako kontinentu).
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: so prosinec 30, 2006 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
Dana_MI napsal:

Me v Cechach chutnal i "Velkopopovicky kozel". Zajimalo by me, jestli se jeste vyrabi?

Jo, vyrábí se. Jo, vyváží se ale prý ne do USA. Podle www.kozel.cz Velkopopovický Kozel je nejúspěšnějším pivem Českým pivem v zahraničí. Asi tím chtějí říct že jsou lepší než Plzeň.

Vlastně ono to je dosti jedno jestli Plzeňské je lepší než VK; oba jsou vlastněné Jihoafrickým podnikem SABmiller. http://www.sabmiller.com/sabmiller.com/en_gb/Our+brands/Brand+information
Sad
Nikl

Registrace: 30. 12. 2006

PříspěvekZaslal: so prosinec 30, 2006 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="pdmlynek"]
Rumburak napsal:
Dana_MI napsal:

Jo, vyrábí se. Jo, vyváží se ale prý ne do USA. Podle www.kozel.cz Velkopopovický Kozel je nejúspěšnějším pivem Českým pivem v zahraničí. Asi tím chtějí říct že jsou lepší než Plzeň.

Kdyz jsem to cetl, tak jsem si myslel ze pisete: "Asi tim chteli rict, ze jsou lepsi "kozlove" Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Viza Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com