PRACOVNI POVOLENI A VIZA

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

PRACOVNI POVOLENI A VIZA

Autor Zpráva
MIKIBIKE

Registrace: 11. 12. 2006

PříspěvekZaslal: po prosinec 11, 2006 8:28 am    Předmět: PRACOVNI POVOLENI A VIZA Odpovědět s citátem

ZDRAVIM VSECHNY!
CO JE POTREBA PRO VYRIZENI PRAC.VIZA DO STATU(CAL.)??
STACI JEN FORMULAR OD ZAMESTAVATELE I-129 -PETITION FOR NON EMIGRANT WORKERS,NEBO JESTE NECO VIC???NA STRANKACH USEMBASSY.CZ SE TOHO CLOVEK MOC NEDOZVI.
VE STATECH JSEM BYL NA PRAC.STAZI NA 18 MESICU A ZAMESTNAVATEL ME CHCE ZPATKY.
DIK ZA INFO!
......
DIKY, JSEM SI TO MYSLEL,JENOM SEM CHTEL VEDET,ESTLI TO MUZU NEJAK POPOHNAT SAM.
A CO ZMENA TURIST.VIZA NA H-1B PRACOVNI PRIMO VE STATECH,JE TA MOZNOST??

Naposledy upravil MIKIBIKE dne st prosinec 20, 2006 2:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Anonymní

PříspěvekZaslal: po prosinec 11, 2006 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak se obrat na zamestnavatele, to je nejlepsi.

Anonymní

PříspěvekZaslal: po prosinec 25, 2006 6:07 am    Předmět: život v USA a práce Odpovědět s citátem

Chtěl jsem se zeptat, zda se vůbec v USA dá žít a pracovat legálně. A co pro to, abych mohl v klidu legálně žít v USA a pracovat potřebuju.
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po prosinec 25, 2006 7:42 am    Předmět: Re: život v USA a práce Odpovědět s citátem

Já napsal:
Chtěl jsem se zeptat, zda se vůbec v USA dá žít a pracovat legálně. A co pro to, abych mohl v klidu legálně žít v USA a pracovat potřebuju.

Jsou tri zakladni moznosti:
- vyhra zelene karty,
- svatba s US citizen nebo majitelem Green Card,
- vyrizeni pracovniho viza pres zamestnavatele.

O vsech se dozvis na foru, kdyz si prectes starsi temata. Wink

Anonymní

PříspěvekZaslal: po prosinec 25, 2006 11:51 am    Předmět: pracovní vízum a zelená karta Odpovědět s citátem

...každý tady říká že je potřeba k legálnímu životu a práci v USA mít buď pracovní vízum a nebo zelenou kartu, ale ještě nikdo neřekl jak tyto potřebné doklady dostat.. Question
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: po prosinec 25, 2006 1:15 pm    Předmět: Re: pracovní vízum a zelená karta Odpovědět s citátem

Já napsal:
...každý tady říká že je potřeba k legálnímu životu a práci v USA mít buď pracovní vízum a nebo zelenou kartu, ale ještě nikdo neřekl jak tyto potřebné doklady dostat.. Question

v kazdem velkem meste je" federalbulding" tam ti daji podrobne informace
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: po prosinec 25, 2006 5:18 pm    Předmět: Re: pracovní vízum a zelená karta Odpovědět s citátem

Já napsal:

http://www.uscis.gov/portal/site/uscis
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 8:10 pm    Předmět: Re: život v USA a práce Odpovědět s citátem

Já napsal:

Tak to se tu ptas tech pravejch ... Laughing
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 10:01 pm    Předmět: Re: život v USA a práce Odpovědět s citátem

Marketa_NY napsal:
Já napsal:

Tak to se tu ptas tech pravejch ... Laughing

Laughing Cool
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com