|
|
| Autor |
Zpráva |
Kristyna Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 24, 2006 10:10 pm Předmět: Cesta do USA bez znalosti anglictiny,konkretne Chicago |
|
|
ahojky lidi,slysela jsem, ze v Chicagu je velka ceska komunita. potreboval bych poradit, nasi nas leti navstivit do USA ale nemluvi anglicky,jen bracha,kterymu je 12 a zakladni aj zvlada.ale nevim,zda zvladne vsechno, vcetne toho pohovoru na "celnici"atd. da se sehnat nejakej prekladatel,nebo pracuje nejakej cech na letisti,kterej by mohl pomoct, nebo co mi poradite delat???prijizdi 28.12.takz eneni moc casu,prosim pomozte...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kristyna
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 4
|
Zaslal: ne prosinec 24, 2006 10:41 pm Předmět: |
|
|
| uz jsem se i zaregistrovala, tak muzete psat i mejly,diky moc predem |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1001 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: po prosinec 25, 2006 7:36 am Předmět: |
|
|
| At poslou syna prvniho a on rekne, ze oni neumi mluvit. Pomohl by i napsanej dopis, telefoni cislo na nekoho kdo na vas bude cekat na letisti. Normalni turisti prece nemusi umet mluvit, ne? Chce to ale aby meli napsanej plan cesty a tel cislo na pruvodce. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
Registrace: 23. 09. 2006 Příspěvky: 316 Bydliště: New York
|
Zaslal: čt prosinec 28, 2006 7:53 pm Předmět: |
|
|
Nasi kdyz sem prvne leteli za tetkou tak meli napsanej dopis ze neumej mluvit, odkud jsou, kam jedou telefoni cisla pribuznejch atd... no ale vubec se nevyptavali .. mrkli na to a hotovo....prosli v pohode bez problemu ...
tak good luck |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|