Svatba v USA

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Svatba v USA

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
Aneta
Anonymní

PříspěvekZaslal: po prosinec 04, 2006 8:25 pm    Předmět: Svatba v USA Odpovědět s citátem

Ahojky,
dovolte mi polozit naprosto stejnou otazku jako jiz ucinil nekdo predemnou. Dana dostala na tuto otazku odpoved, ale bohuzel v tuto chvili uvedene stranky "uscis" jiz nefunguji (kvuli renovaci). Prosim vas o zaslani aktualni verze ... tez jsem hledala, ale nenasla Very Happy
Jde mi hlavne o zadosti a formulare k vyrizeni fiance viza K1 z Ceske republiky ...
Zde je ta puvodni otazka:

Ahojte vsichni!
Cetla procitala jsem si stanky http://www.uscis.gov, kde mam puvodne najit vse co potrebuji k svatba v americe, ale vubec jsem to tam nenasla. Sla jsem na odkaz How do I (ale opravdu jsem nenasla seznam zadosti, ktere budu potrebovat, ani nic jineho).
Muze mi prosim nekdo poradit, kde to muzu najit? Jsem momentalne v USA na J1 visa a chci si vzit Americana. diky moc vsem.
Liba

Mnohokrat vsem dekuji za odpoved!
Aneta
Genius75

Registrace: 30. 10. 2005

PříspěvekZaslal: po prosinec 04, 2006 9:38 pm    Předmět: Re: Svatba v USA Odpovědět s citátem

Aneta napsal:
Ahojky,
dovolte mi polozit naprosto stejnou otazku jako jiz ucinil nekdo predemnou. Dana dostala na tuto otazku odpoved, ale bohuzel v tuto chvili uvedene stranky "uscis" jiz nefunguji (kvuli renovaci). Prosim vas o zaslani aktualni verze ... tez jsem hledala, ale nenasla Very Happy
Jde mi hlavne o zadosti a formulare k vyrizeni fiance viza K1 z Ceske republiky ...
Zde je ta puvodni otazka:

Ahojte vsichni!
Cetla procitala jsem si stanky http://www.uscis.gov, kde mam puvodne najit vse co potrebuji k svatba v americe, ale vubec jsem to tam nenasla. Sla jsem na odkaz How do I (ale opravdu jsem nenasla seznam zadosti, ktere budu potrebovat, ani nic jineho).
Muze mi prosim nekdo poradit, kde to muzu najit? Jsem momentalne v USA na J1 visa a chci si vzit Americana. diky moc vsem.
Liba

Mnohokrat vsem dekuji za odpoved!
Aneta

Try

http://www.visajourney.com/faq/k1k2visa-outline.html

or

Step-by-step

http://www.visajourney.com/forums/index.php?autocom=custom&page=k1guide

HODNE STESTI!! At Ti to vyjde! Me to vyslo a nebylo to vubec tezky.
Aneta
Anonymní

PříspěvekZaslal: po prosinec 04, 2006 10:19 pm    Předmět: Co je lepsi??? Odpovědět s citátem

Diky za radu, je tam vse co jsem potrebovala vedet.
Ale mam jeste jeden dotaz.
Jsem ted v USA na J1 viza, ktera mi konci koncem ledna. Coz jsem prave planovala jet domu a zazadat o K1 viza, ale na to potrebuji formular I-129F, na ktery se po jeho vyplneni ceka dooooost dlouho.
Kdybychom meli svatbu ted, kdy nejdriv bych mohla jet zpet do Cech, alespon na nejake to povoleni?
Diky
Kristyna
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne prosinec 24, 2006 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud se vdas v usa, na povoleni odcestovat do cr cekas tri mesice, bud sou to travel visa nebo zelena karta, ja cekam na zelenou, prijela jsem sem na snoubenecky visa,vzali jsme se a ted cekam na green card
Kristyna

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: ne prosinec 24, 2006 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uz jsem i zaregistrovana,pokud mas dotazy napis treba email
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com