|
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 22, 2006 6:46 pm Předmět: SSN |
|
|
Zdravim vsechny,
Chtela jsem se zeptat, jake mate zkusenosti s cekaci dobou na SSN. Ja jsem podavala vsechny papiry (zacatkem zari), byla jsem na otiscich palcu, cekam uz 3 mesice a social mi jeste neprisel. Uz jsem docela nervozni.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Genius75
Registrace: 30. 10. 2005 Příspěvky: 62
|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 9:57 pm Předmět: Re: SSN |
|
|
| Anonymous napsal: | Zdravim vsechny,
Chtela jsem se zeptat, jake mate zkusenosti s cekaci dobou na SSN. Ja jsem podavala vsechny papiry (zacatkem zari), byla jsem na otiscich palcu, cekam uz 3 mesice a social mi jeste neprisel. Uz jsem docela nervozni.  |
Neznam tvoji situaci a za jakych okolnosti si zadala o SSN, ale ja jsem dostal SSN do 14 dnu od podani zadosti. Tohle je pro New York. Zkus jim zavolat a nebo tam radeji zajdi a zeptej se kde je problem. Pokud je ale vsechno v pohode, tak to urcite 3 mesice netrva. Nekdy muzou splest cislo domu u adresy a pak na to muzes cekat i 117 let
Me takhle spletli taky nejaky dokument.
GE.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
Registrace: 23. 09. 2006 Příspěvky: 316 Bydliště: New York
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 9:55 pm Předmět: |
|
|
| Jeeezziiismarja normalne je zkontaktuj, pac jinak budes cekat do soudnyho dne. Me to trvalo dva mesice a vsichni my kamosi, co sli spolecne se mnou uz to davno meli doma, tak jsem tam volala a otravovala furt dokola..az mi ta karticka pekne domu docupitala |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|