|
|
| Autor |
Zpráva |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 952 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: po listopad 13, 2006 2:24 pm Předmět: forum anti-*S*P*A*M* opatreni |
|
|
Na foru se cim dal tim vic mnozi *S*P*A*M* prispevky, vetsinou od *S*P*A*M* robotu.
Proto se provedlo nekolik opatreni k obrane naseho fora proti *S*P*A*M* robotum. (nektere sem bohuzel zamerne nasmeroval nejmenovany uzivatel naseho fora)
Opatreni se zatim dotkne jen neregistrovanych uzivatelu, kteri musi udelat o jeden klik navic a potvrdit odeslani.
Bojovat se *S*P*A*M* roboty se v budoucnu bude i pomoci filtru na slova a URLs. Existuji roboti kteri se dokazi sami zaregistrovat a obejit security kod pri registraci. I pro takoveto roboty mame pripravenou zbran. Bohuzel zijem v dobe *S*P*A*M* a zadne dobre vyhlidky nas do budoucna necekaji. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 267
|
Zaslal: po listopad 27, 2006 12:47 pm Předmět: |
|
|
Opatreni ocividne nefunguje..nechces nam toho nejmenovaneho,pro dobro nas vsech,odtajnit?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: čt listopad 30, 2006 11:29 am Předmět: |
|
|
Ano, po necelem tydnu nekteri roboti prekonali nasi anti-*S*P*A*M* ochranu.
Zmenil jsem trosku system. Musi se zadat jednoduchy kod. Bude to mozna nutit neregistrovane aby se zaregistrovali. Dalsi vec co se bude dit je to, ze roboti se budou sami registrovat a dale *S*P*A*M*. ALE mam pro ne pripravenou past. Jen co bude cas ji tam dam. Zatim asi uvidime par *S*P*A*M* od nove registrovanych uzivatelu, ktere zaregistrovali *S*P*A*M* roboti.
Doporucuji neklikat na linky od *S*P*A*M* robotu casto tam je samoinstalacni adware a spyware. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 5:50 pm Předmět: |
|
|
Roboti meni svou strategii, protoze posledni uprava jim znemoznila *S*P*A*M* jako anonym.
Nyni se prevazne zamerili do kategorie business.
Provedl jsem dalsi upravu. Je v testovaci fazi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 897 Bydliště: Praha
|
Zaslal: st prosinec 13, 2006 10:54 am Předmět: |
|
|
| miro napsal: | | Nyni se prevazne zamerili do kategorie business. |
Co takhle prejmenovat kategorii Business? Treba na to skoci a zbavime se jich na cas  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 897 Bydliště: Praha
|
Zaslal: st prosinec 13, 2006 10:55 am Předmět: |
|
|
jo jinak, taky se primlouvam za odtajneni toho nejmenovaneho dobraka  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: st prosinec 13, 2006 12:43 pm Předmět: |
|
|
Ten dobrak uz sem nechodi. A roboti co nyni *S*P*A*M* taky nejsou od nej. Forum a email *S*P*A*M* je jeden z nejvetsich problemu dnesniho internetu. Nase forum na tom neni zas tak zle jako ostatni fora co znam. krom toho chystam dalsi zaplatu na system (ta predchozi jeste neni funkcni).
Take by bylo potreba lidem vysvetlit ze webovky ktere takto provadi svuj internet business jsou z 80% podvod a je velmi riskantni jim platit, nebo davat bank info. a tech dalsich 20% jsou jen proklikove stranky, ktere chteji jen aby na jejich strance nekdo klikl na reklamu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1205 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: st prosinec 13, 2006 12:59 pm Předmět: |
|
|
| miro napsal: | Roboti meni svou strategii, protoze posledni uprava jim znemoznila *S*P*A*M* jako anonym.
Nyni se prevazne zamerili do kategorie business. |
No, sakra, když ti roboti jsou tak chytří, tak proč místo aby tady dělali kraviny psaním *S*P*A*M* mi radči nenapíšou dokumenty co potřebuji já psát v práci? Ať mi nějakej robot napíše kolik chce na hodinu... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 8:14 am Předmět: |
|
|
Konecne jsem dokoncil posledni modifikaci ochraneho kodu "captcha" Musla se instalovat "GD extension" na server.
No doufam, ze mame na chvilku od robotu pauzu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|