Novy v Chicagu

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Novy v Chicagu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam
Autor Zpráva
Michal
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne prosinec 17, 2006 1:43 pm    Předmět: Novy v Chicagu Odpovědět s citátem

Ahoj vsichni,

pred nekolika mesici jsem se pristehoval do Chicaga (resp. Evanstonu) dodelat si MBA titul na mistnim Kelloggu. Vcelku rad bych se poznal s nejakymi Cechy/Slovaky. Od kamaradu jsem se dozvedel o tomto serveru a tak by me zajimalo, jestli se take obcas nekde schazite?

Muj pribeh je v porovnani s nekterymi dalsimi, ktere jsem na tomto server nasel velmi poklidny Smile V US jsem stravil nekolik let meho zivota. Nejdrive jako mnoho jinych studentu pracovne v ramci Work & Travel programu (sezonni manager prodeje v Six Flags, New Jersey) nez nas September 11 donutil zavrit park a odletet zpatky domu. Pak jsem se do US nekolikrat pracovne vratil na nekolik projektu a skoleni a ted v cervnu jsem se znovu vratil do skolnich lavic... Snazim se dost usilovne cestovat, ale zatim mam jeste hoooodne daleko k tomu, abych rekl, ze jsem videl co jsem chtel. Rad se necham inspirovat vasimi zkusenostmi a zazitky.

Budu rad, kdyz mi napisete na mskalsky(zavinAC)volny.cz nebo oslovite na skype (michal.skalsky).

Mejte se, krasne predvanocni obdobi!

Michal
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út prosinec 19, 2006 4:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zajdi na silvestra sem:
http://www.silvestr2006.com/
Michal
Anonymní

PříspěvekZaslal: so leden 06, 2007 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky miro za tip na Silvestra! Vypada to ze jste museli mit spoustu zabavy!

ja jsem bohuzel/nastesti zrovna cestoval po Kalifornii a oslavil silvestra v San Fran.

Dej mi urcite vedet, kdyz se bude zase konat nejaka akce.

Michal
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com