|
|
| Autor |
Zpráva |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 970 Bydliště: Praha
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1279 Bydliště: Philadelphia area
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Terezice
Registrace: 21. 06. 2006 Příspěvky: 155 Bydliště: California
|
Zaslal: po červenec 10, 2006 11:37 pm Předmět: Re: Letak pro turisty |
|
|
| czolgos napsal: | Clanek o tom, jak se maji chovat Americane, kdyz si vyrazi do sveta Mozna by se to hodilo mezi vtipy |
A ještě něco: v Německu se při jídle drží celou dobu příborový nůž v ruce a kousky si ukrajujete průběžně, místo abyste si porci nejprve nakrájeli na kousky, pak nůž odložili a jedli jen vidličkou.
Jen tak nahodou jsem si sem zabrousila a u tohohle jsem se opravdu potrhala smichy. Tohle jsem u manzela dlouho nemohla prekousnout. Jak maly dite.
Pak mi volala kamaradka a byla cela bez sebe, ze pozvala sveho boyfrienda na knedlo, spenato vepro. Drahousek vzal knedlik do ruky napatlal na to spenat a posazel veprovym a pribouchnul to dalsim knedlikem a jedl to jako toast.
Tak to moje maly dite uz me tolik nedere  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 13, 2006 7:27 am Předmět: Re: Letak pro turisty |
|
|
To ja, kdyz jsem zil v nemecku u amiku, jsem privezl z cech knedlik. Dam knedlik do mrazaku a samo, ze jsem na nej zapomnel. No proste jednou vstanu a vidim, jak amici vytahujou knedlik z toasteru a mazou na nej peanut butter a jam. Prej, to jsi koupil ty ten white bread?
| Terezice napsal: | | czolgos napsal: | Clanek o tom, jak se maji chovat Americane, kdyz si vyrazi do sveta Mozna by se to hodilo mezi vtipy |
A ještě něco: v Německu se při jídle drží celou dobu příborový nůž v ruce a kousky si ukrajujete průběžně, místo abyste si porci nejprve nakrájeli na kousky, pak nůž odložili a jedli jen vidličkou.
Jen tak nahodou jsem si sem zabrousila a u tohohle jsem se opravdu potrhala smichy. Tohle jsem u manzela dlouho nemohla prekousnout. Jak maly dite.
Pak mi volala kamaradka a byla cela bez sebe, ze pozvala sveho boyfrienda na knedlo, spenato vepro. Drahousek vzal knedlik do ruky napatlal na to spenat a posazel veprovym a pribouchnul to dalsim knedlikem a jedl to jako toast.
Tak to moje maly dite uz me tolik nedere  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|