pro SARKU WARZELOVOU z OH

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

pro SARKU WARZELOVOU z OH
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri
Autor Zpráva
frantisek

Registrace: 01. 12. 2006

PříspěvekZaslal: pá prosinec 01, 2006 6:46 pm    Předmět: pro SARKU WARZELOVOU z OH Odpovědět s citátem

tak jak jsem napsal v nab. prace o teto osobe,ktera se predstavuje jako - majitelka fa Embarassed ,ktera ma na starosti uklid kin ve WI,sama je v Columbusu OH,a vse ridi z domova,jen jednu vec nechava lezet a to tu nejhlavnejsi - vyplaty Sad ,je to uz par mesicu co nejsou penize a stale se jen hraje stara pisen: budou budou budou,ale kdy ?????to je otevrene tema,
Sarko prosimte precti si toto a premyslej Idea (ale rychle Laughing )
tato situace se stava uz neunosnou a tak jsme se rozhodli podniknout v teto veci urcite kroky(bude se konat navsteva pravnika a uradu Department of Labor),samozrejme ze muzes rict: oni pro mou fa nedelali,ale zase nejsme tak hloupi a mame od manazeru kin potvrzeno o nasi dochazce do prace,i tve konto mame zapsane,da se o tobe sehnat moc informaci a pro Dep.of Labor to je hracka,oni maji radi takove pripady, ja na tvem miste bych radeji splatil dluhy vuci lidem.......
frantisek

PříspěvekZaslal: po prosinec 04, 2006 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jsem rad ze se nekdo konecne ozval, neco napsal(viz inz. 107 a 109 v nabizim praci)budu se snazit odpovedet
107: pokud je Sarka poctiva a za nic nemuze tak proc se zapira a nezveda tel.???proc to lidem nerekne co se doopravdy deje??ma asi strach,ze se ji lide rozutecou a ona prijde o svuj profit co stoho ma???ne nejsme novacci, na kinech pracujeme uz delsi dobu (uz za Pavla L.)a dobre zname tu situaci,a budu se opakovat- mila Sarko chces po lidech aby bylo dobre uklizeno kino a o nic se nestarej-ani o penize
citujeme konec tveho inzeratu c107:"Mej se hezky a misto psani kravin radeji
poradne uklizej kino.Zdravi te MM"
k nasi praci,podle vasich reportu je vedeni kina spokojeno
109: milej Zdendo,jde vydet ze ne ja to mam v hlave prehazene ,kdyz chceme sve penize za praci,pokud ty a Jana ty penize nechcete tot vas problem( byla doba kdy jsi nechtel jit do prace,pokud nedostanes penize vcas),ty stejne budes asi tento rok odjizdet domu a mas urcitej plan jak si prilepsit,a pokud Sarka prebirala i s dluhama tak asi vedela do ceho jde a ty si myslis s Janou ze to vrati????,pises ze je nevina tak at se chova jako cestnej clovek a jak jsem napsal k reakci na inz.c107 se neboji kontaktovat s lidmi co pro ni delaji
PS: Zdenku tom je ten pan Pavlinec ktereho jsi stale chvalil a nedal jsi na nej dopustit pred ostatnima.a obcas jsimu posilal sve emaily,kde jsi si stezoval na lidi a.....
MM
Anonymní

PříspěvekZaslal: po prosinec 04, 2006 2:33 pm    Předmět: reakce Odpovědět s citátem

Ahoj Frantisku
Jsem rad ze jsi reagoval na muj prispevek.
V prve rade nechci tady delat Sarce advokata a ani ji
nejak obhajovat ale co je pravda je pravda.
Sarka jako subkontraktorka pana Pavlince skutecne
nikomu nic nedluzi.Pokud vim tak posledni penize co
dostala tak rozeslala a ostatni penize vypalatil
Steev ktery manager jine uklidove firmy pro markuse.
Tve vyhruzky ktere se tykaji stezovani si na ruznych
uradech spojenych s praci jsou naprosto bezpredmetne.
Jsi jen dalsim subkontraktorem v rade a tve problemy
jako subkontraktora nikoho zajimat nebudou musis se
obratin jen a jen na soud kde se bude tento tvuj
case projednavat.Jinou sanci proste nemas.Jsou jiste
i jine a mnohem rychlejsi a ucinnejsi cesty,ale jak
je videt jsi chytry a vynalezavi a tak na to jiste
prijdes.
Musim jen opakovat Sarka za nic nemuze a to ze Vam
nezveda telefony je jen dusledek Vaseho jednani.
Vsechny vas zdravi MM
Brumla
Anonymní

PříspěvekZaslal: po prosinec 04, 2006 2:56 pm    Předmět: prace na kinech Odpovědět s citátem

Nooooo velice opravdu velice se mylis,ze by Frantisek nemel nikde odvolani.
Anonymní

PříspěvekZaslal: po prosinec 04, 2006 3:44 pm    Předmět: TAK ABYCH SE KONECNE TAKY TROCHU ZAPOJILA DO "DEBATY&qu Odpovědět s citátem

A POTESILA FRANTISKA!ZE BY PRO MNE KDY "NEJAKY FRANTISEK" DELAL,TO TEDA NEVIM,ALE FALESNE PAPIRY(NEBO SI OPATRIT "JINE" JMENO) TADY V AMERICE NENI ZADNY PROBLEM,ZE!!!
NO TAK TEDY "FRANTISKU",PRO ZACATEK,ZE BY JSI UPRESNIL TVOJE PRAVE JMENO,AT VIM,S KYM MAM TU CEST???
O MNE VIS VSE,JAK SE JMENUJU,KDE BYDLIM,CISLO MEHO KONTA,ATD...........ONO BY NEBYL MOC VELKY PROBLEM ZJISIT,S KYM MAM TU CEST,PROTOZE LIDI,KTERYM JSEM PREVADELA PENIZE Z UCTU NA UCET MOC NENI,ALE NECHCI HADAT,....JESTLI TY MAS DOSTATEK ODVAHY,TAK SE PRVNI PREDSTAV POD SVYM JMENEM A PAK MUZEME SPOLU DISKUTOVAT O PENEZICH,KTERE TI("VAM") DLUZIM,SAMOZREJMNE ZA OBDOBI,KDY JSEM PODEPSALA SMLOUVU S "MMI",COZ JE OD 11.OCT-2006!
TAK DOUFAM,ZE SE BRZY PUSTIME DO "DISKUSE",...... SARKA
zdenek.usa
Anonymní

PříspěvekZaslal: po prosinec 04, 2006 9:27 pm    Předmět: pro Tebe , Jani { Frantisku}. Odpovědět s citátem

k tomu zalovani na lidi, Romanovi: asi jsi zapomnela, jak to doopravdy bylo, tak Ti to pripominam. Tak ze kdyz se nam porouchalo auto a my jsme Ti volali ze se nemuzeme dostat do prace, tak jsi nam na to odpovedela, vemte si taxika, pri tom jsi vedela, ze jezdime 25 mil do kina. Kdyz jsme Ti to odmitli s tim, ze tolik nevydelavame, co bychom dali za taxika, tak jsi nas poslala do prdele. O tomto jednani jsme informovali Romana a kdyz Ti roman psal, tak jsi mu o nas napsala, pouze to, ze odmitame uklizet kino a odmitame odevzdat klice od kina tim Vam branime aby jste mohli uklidit kino. O poruse auta, tam nebyla ani zminka. Rano kdyz prijel Jarda s Josefem, tak jsme jim rekli at s nama jedou spolecne uklidit kina, tak Jarda, rekl, ze to ma v Pici. Na to, jak jsi nas natrela u Romana, jsme mu napsali po pravde jak to vswchno bylo. Konec koncu, jelikoz to Roman predposila dvojmo, tak sis to urcite precetla. Pod Tvym vedenim zde, nastali tyto problemy co se tahnou az do dneska.Ted tam pekne ve trojku kujete pykle a snazite se s toho vytriskat co nejvic. Zajimavi je, ze ted vis kde se ma udavat , ale za Tebe toto vse bylo v poradku. Jenom nechapu jak jsi to myslela s tim zadrzovanim penez, to jsi tak provozovala i Ty , kdyz o tom tak dobre vis? Nemusis me odpovidat, Zdenek.P.S. Pozdravuj ode mne Jiriho a Marii.
janaZ

Registrace: 05. 12. 2006

PříspěvekZaslal: út prosinec 05, 2006 1:39 pm    Předmět: pro Zdenka Odpovědět s citátem

Zdenku, se smichem pozoruji, co se tady pise na chicagu i to jak se ve Wisconsinu valci,ale nechapu proc me do toho zatahujes. Ja jsem vam na zadny inzerat ani forum neodpovidala a tak me prosim vynech.
S tim ze byli problemy i za me mas pravdu, a kdyz delas na kinech uz tak dlouho, tak vis, ze ty problemy byly uz za Pavla, ale ten to financoval castecne ze sveho, takze vy jako zamestnanci jste o tom moc nevedeli.
Vubec nechapu proc do toho tahas nejakej problem s autem, kterej byl uz pred nekolika mesici. To jsme si snad vyresili mezi sebou jiz davno.
Tenkrat me od vas mrzelo, jak jste si stezovali Romanovi, ze jsem se na vas vysrala, ale kdyz jste neco potrebovali ohledne banky, kreditek, nebo fotek a nebo nekde zavolat, tak jsem vam byla dobra,ale to pro me neni dulezity. Kdyz jsem se vracela do wisconsinu po druhe, tak kdyz Roman hledal kontraktora, naivne jsem si myslela, ze tam lidi uz znam, ze i vim kde jsou vsechny kina atd.... tak jsem se i docela tesila. Ale finance jsem na tom byla hur nez zamestnaci, po zaplaceni veskerych vydaju pri vedeni firmy,jako benzin, pojistky a tak dale,... takze se mi to nevyplatilo. Navic penize stale byly pozde, a ja jsem kvuli penezum v americe, ne kvuli nicemu jinemu. Takze jsem se s Romanem rozloucila a jela jsem za lepsim. Ale to ostatne vam vysvetlovat nemusim.
Marii s Jirkou budu pozdravovat, byli nas zde navstivit.
Dale te chci jen upozornit, ze takove kecy, jako ze chceme z toho vytezit co nejvic - Zdenku, trochu se zamysli nad sebou, ja jsem odjela v cervnu a od te doby s kinama nemam nic spolecneho.
Jedine do ceho jsem se angazovala bylo, ze jsem mela udajne vyplatit posledni vyplaty ktere jste nedostali, ale po me to prebiral Pavel,tak jsem volala sarce a nechala ji vzkaz at si v tom udela poradek, ze kdyz jsem odjizdela, tak jsem vse mela doplacene, pokud vim, tak vy jste take deposit dostali zaplaceny,a posledni vyplaty. a samozrejme jsem i kontaktovala Romana, at si toto vyrika s Sarkou s tim, ze bych nerada poslouchala ze jsem nekoho okradla.
Takze te prosim nezatahuj nas do nejakych vasich uvah a jestli ti nekdo v necem napsal, tak nejsme jedniny kteri vas znaji.
Jen tak mimochodem, ve trech pikle uz nekujem, jelikoz je Josef skoro pul roku v Cr.
p.s.
a kdyz se podivam, jak je zde Sarka kritizovana, tak s tim holka musi pocitat, prave jsi dokazal, ze na nekoho se to musi vzdycky hodit,
a pro Sarku mam vzkaz, ze kdyz si zacala delat kontraktora , tak musis pocitat s tim, ze vzdy budes ta nejhorsi, ale pravda je to ,ze lidi nezajima, ze ti Tvuj boss neplati, ty zamestnavas lidi, ty je vyplacis, ty beres na sebe ten risk a z toho mas urcitej profit.
S pozdravem Jana
frantisek

PříspěvekZaslal: út prosinec 05, 2006 2:29 pm    Předmět: Frantisek a spol Odpovědět s citátem

milej MM
dekuji a verimti ze nedelas Sarce advokata,ale pletes se,ze bychom nikde nemeli zastani( staci se podivat a precist ostatni pribehy co zde psali lide,kteri meli stejny problem)a pokud jsi presvedcen je to vyhrozovani co jsme napsali ,ze se asi budeme muset obratit pro pomoc na patricne urady,hm asi te necham pri tom,ale i presto ti dekuji ze jsi napsal svuj nazor
a ted k tobe Sarko
take ti dekuji,ze jsi se ozvala,i kdyz za techto podminek,pracujeme a jsme v usa dost dlouho a dobre vime,ze kazdej kdo se hlasi o sve je potom dost lidove buzerovan a zastrasovan (viz story za Jiriho Z.)takze kazdej pochopi,ze nejlepsi je opravdu si dat jine jmeno(mas aspon malou vyhodu)a piseme zde otevrene ze az se vse srovna tak se zde predstavime,ale sama jsi napsala ze "ONO BY NEBYL MOC VELKY PROBLEM ZJISIT,S KYM MAM TU CEST,PROTOZE LIDI,KTERYM JSEM PREVADELA PENIZE Z UCTU NA UCET MOC NENI" ,radi se stebou pustime do diskuse zde nebo jinde,zalezi na tobe kde budes chtit
a nakonec k tobe Zdendo
jako vzdy se pletes (budu se muset podivat jestli jsem stale chlap) pises ze jsem zena,milej Zdendo nechapu proc zde zatahujes lidi,kteri zde uz davno nejsou,a s touto situaci nemaji nic spolecneho,jen si matne vzpominam,jak jsi nedavno take nadaval na Sarku a Pavlince ze stale nemas vsechny penize,anebo je uz mas ?????kdyz ano tak nam porad jak jsi toho dosahl,budeme ti vdecni a nebudeme muset zde psat,take se potvrdilo ze jsi byl (nevim zda jeste jses)dopisovatel pana Pavlince,vis Zdendo pokousel jsi se nekdy zamyslet nad tim ,proc jste s Janou pracovali skoro vzdy sami,daleko od ostatnich,jak v Minnesote tak i v Wisconsinu???proc za vami skoro nikdo nejezdil,krome supraku ???ohledne toho udavani bych nerekl ze to ted vime,to zna kazdej ,ze pokud ma problem s penezma na ktere ma narok tak se muze obratit na patricne urady zde, a take diky tomuto foru se kazdej kdo ma problem,nebo hleda pomoc nebo radu,a napise zde,tak se vdy najdou lide,kteri radi pomuzou
Frantisek
SARKA
Anonymní

PříspěvekZaslal: st prosinec 06, 2006 12:57 am    Předmět: PRO "FANYNA",.................... Odpovědět s citátem

TAK FRANTO! KONTROLOLOVAT,JESTLI JSES CHLAP NEMUSIS,PROTOZE PRO MNE JSI PEKNA "BABOVKA" A K TOMU JESTE "POSERA"!!! MYSLIS,ZE TO,ZE SI TADY POSTEZUJES NA FORU JESTE NAVIC POD JINYM JMENEM TI POMUZE DOSTAT PENIZE,KTERE JSOU TI(VLASTNE PROMIN) VAM DLUZENY?!
MELA BYCH PAR OTAZEK,(NA TO PROC SE BOJIS VSEM PREDSTAVIT SE PTAT NEBUDU).
MUZES NAM TADY VSEM VYSVETLIT,PROC JSI(JSTE) NA VASEM KINE(KINECH) DELAL SKORO DVA MESICE(NE-LI VIC) ZADARMO??? TO JSI CEKAL NA MNE,ABY JSI SE MEL S KYM DOHADOVAT(PROMIN DISKUTOVAT)NA FORU NEBO KDO VAM VYPLATI "STARE DLUHY"???
POSPINIL JSI TADY NA CHICAGO-CZ.COM NEKOHO Z MYCH "PREDCHUDCU" (PAVLA Z ATLANTY,NEBO JANU,ATD....)??? KAZDY VI A PRIZNAVA,ZE PROBLEMY S PENEZY TADY BYLY UZ "DAVNO" PRED TIM NEZ JSEM SE "OBJEVILA"JA!!!
JE TAKY ZAJIMAVE,ZE NIKDO JINY,Z LIDI,CO PRO MNE DELAJI NA KINECH,KTERE MAM V KONTRAKTU,SI NESTEZUJI NA NIC?!?!!!
A POSLEDNI VEC,MYSLIS,ZE BY JSI MI MOHL NAPSAT,KOLIK,ZE TI(VAM) DLUZIM TECH PENEZ??
NEZAPOMEN TO POCITAT OD 11.RIJNA 2006 DO...?POCITAM,ZE UZ PRO MNE "ASI" NEDELAS(NEDELATE),ZE?!A TAKY NEZAPOMEN PRIPOCITAT PENIZE,KTERE JSEM VAM,ZA DOBU MEHO "PUSOBENI"POSLALA NA UCET!!!
DIKY MOC,SNAD SE VAM TED DARI A MATE LEPSIHO "BOSSE"?!
Anonymní

PříspěvekZaslal: st prosinec 06, 2006 1:03 am    Předmět: pro Frantiska Odpovědět s citátem

Mily Frantisku,divim se ti ,kdyz nechces zverejnit tvoje jmeno a my dobre vime,kdo jsi,vime ze jste meli jet domu jen jako a cekate na svoje penize.To je v poradku ,bez penez by domu nejel asi nikdo krome nejakeho naivky ,ktery veri ,ze mu je nekdo posle.Jenomze hochu brecis na cizim hrobe vis.Tvoje problemy s penezi vyvstaly davno pred tim,nez Sarka vzala tato kinaproc jsi delal ty a tvoje partnerka tak dlouho bez vyplat pokud vim mate u romana jeste sekurity depozit a mesic vyplat dela to asi 13000 ne?Ja pracuju na kinech pro romana 3 roky a muzu ti rict ze penize byly vcas jen za Pavla La to jen proto ze je daval ze svyho.To ze ma Roman problemy a resi je pomoci nasich penez za to nemohl ani Pavel M. ani Jana a ja dneska verim uz i tomu ze ani Zeleny.Nejmene za to ale opravdu muze Sarka.prevzala kina v dobe kdy Pavel M. radeji delal nezvestneho aby nemusel poslouchat od lidi nadavani a prevzala je s velkymi dluhy.Zman ji nekolik let jsem s ni denne v kontaktu a vim kolik penez a kdy dostava.Za celou dobu co dela kina a to je od 11.10.2006 ji Pavlinec poslal penize 2 krat a to jeste smesne castky.Ted se do toho vlozil Steev a doufame ze vse doplati.To ze vy jste byli ochotni delat bez penez je vase blbost a nevim proc za ni vinite nekoho jineho.Myslim ze kdyz si sahnes do svedomi ,tak zjistis ,ze penize ti nedal nekdo jiny.To ze Sarka chce vse dat doporadku je jeji dobra vule a za to si ma jeste nechat od tebe vyhrozovat ?Mohl by ses stydet,stekas na cizi plot a hazis blato po nekom kdo si to nazlouzi.Ja byt Sarkou poslala bych te nekam na tri doby a ne ze bych se stebou vubec bavila.Stezovat si muzes jit treba do lamparny,jsme tu taky dost dlouho,Sarka jeste dyl a dobre vi co by ji v pripade tvy stiznosti cekalo.Jak ty pises ze urady takove pripady milujou a umi si vse zjistit tak samozrejme i sarka umi dokazat,kdy zacala delat kina a za kdy vy mate nezaplacenoJsi proste chudak,ktery pod frantiska schovava svoji neschopnost durazne ale pritom slusne si vyridit svoje penize.A to ja ti muzu klidne rict,ze sarce advokata delam a delat budu,Je to slusna holka,ktera nema potrebu se schovavat,nikdy nikomu nic nedluzila a edluzi.To je vse co jsem ti chtela napsat a myslim,ze mi ani nemusis odpovidat ,protoze ja na Chicago nechodim,udelala jsem vyjimku jen proto abych ti rekla co si o tobe a tvoji pertnerce myslim a protoze sem nechodim ani bych si tvoji odpoved neprecetla.A uz vubec ne pokud by byla na urovni tvych predchozich clanku.Cauky M.
SARKA
Anonymní

PříspěvekZaslal: st prosinec 06, 2006 1:52 am    Předmět: A TAKY NECO PRO JANU........ Odpovědět s citátem

JANO! DOUFAM,ZE TO BUDE PRVNI A TAKE POSLEDNI VZKAZ! TO, S CIM JA POCITAM NEBO NE;CO DELAM,JAK TO DELAM A PROC TO DELAM,MYSLIM,ZE DO TOHO TI NIC NENI!!!NESUD LIDI PODLE TOHO,CO TI O NICH REKNOU JINI!
TO, CO SI LIDI O MNE MYSLI A VYKLADAJI,MNE NIKDY NEZAJIMALO A NEZAJIMA! VSICHNI,CO MNE DOBRE ZNAJI, VI JAKA JSEM A TO JE PRO MNE PODSTATNE!
POKUD CHCES ABY "JSME TE DO TOHODLE NEZATAHOVALI",TAK SE DO "TOHODLE" NEPLET!POKUD SI CHCES "POPOVIDAT" S ROMANEM PAVLINCEM(NEBO S KYMKOLIV JINYM) JE TVOJE VEC,ALE JA SI MYSLIM,ZE MLUVIM DOST DOBRE CESKY,TAKZE JIRI S MARII NEPOTREBUJI ZADNOU PREKLADATELKU!A JA MYSLIM,ZE JSI S NEMA V KONTAKTU,TAK I VIS,ZE JA S NEMA V KONTAKTU JSEM A NA VZKAZY JIM ODPOVIDAM,NEMAM,PROC BYCH SE JIM NEBO KOMUKOLIV ZAPIRALA!!!
A POSLEDNI VEC! JAKO INTELIGENTNI MAJITELKA FIRMY VIS,DO CEHO JSI SLA,KDYZ JSI SI FIRMU ZAKLADALA!
TAKZE TO,ZE JSI NA TOM "BYLA HUR S FINANCEMA NEZ ZAMESTNANCI",PROTOZE JSI(CHUDINKO MALA) MELA VYDAJE JAKO "KOUPIT BENZIN A ZAPLATIT POJISTKY,ATD.,TO JE TEDA PEKNE TRAPNA VYMLUVA!!!
TAK SNAD UZ SE TI TED DARI LIP A MAS VETSI PRIJMY NEZ VYDAJE!!!
PREJI TI GOOD LUCK!
SARKA
brumla
Anonymní

PříspěvekZaslal: st prosinec 06, 2006 7:55 am    Předmět: kina Odpovědět s citátem

Sakra jste vsichni normalni?Jestli penize zustali nekomu v kapse,tak neni snad problem zjistit komu a pak spolecne jednejte misto toho,aby jste na sebe hazeli spinu.
janaZ

Registrace: 05. 12. 2006

PříspěvekZaslal: st prosinec 06, 2006 9:38 am    Předmět: posledni vzkaz Odpovědět s citátem

Sarko,
take ti napisi posledni vzkaz. Jako inteligentni majitelka firmy vis do ceho jdes??? Ja se za to nestydim, ze jsem mela z toho vseho uplne hov.... akorat zaludecni vredy z neustalych telefonatu typu kdy budou penize, jak to ze nejsou, atd,pujdeme za managerem, ..navic vyplaceni lidem vyplaty driv nez sobe.. atd...To vis, naivni.Ted jsem tam kde jsem a je mi lepe, ikdyz tu trapnou vymluvu podle tebe musim resit jeste ted. Mozna ze te taky nejakej ten audit na firmu potka, nekolikrat za sebou se ti zpozdi vyplata, a budes muset vyplatit lidi dopredu ,jinak prijdes o kina nebo lidi,... treba to pochopis.
OHledne zatahovani do problemu - ten vzkaz patril nekomu jinemu, ne tobe.
a jen tak na zaver - Marie s Jirkou na tebe nehazeli zadnou spinu.uz kdyz jsi nastoupila tak se o tobe vyjadrovali jako o sympaticke holce.Jen se me zeptali jak to je s vyplatou kterou nedostali, a o ktere ty si jim dala vedet, ze jsem ji mela vyplatit ja. ( to jestli ti to rekl Roman, to fakt netusim)a jestli se te to tak moc dotklo, ze se me na to zeptali, tak se ti verejne omlouvam.Takze te prosim, zjisti si predem kdo te hani a kdo ti vyhrozuje, nez zacnes rozebirat lidi co s tim nemaji nic spolecneho na netu.
Ahoj J.

p.s. Brumlo mas pravdu, souhlasim s tebou.
medik
Anonymní

PříspěvekZaslal: st prosinec 06, 2006 9:38 am    Předmět: pro brumlu Odpovědět s citátem

No konecne jeden co ma mozek v hlave,prave ze penize nikomu nezustaly v kapse.Pouze Pavlinec ma velke problemy a resi je pomoci penez uklizecuVzdycky neco trochu zaplati a hold ti,kteri mlci a to je pripad tech dvou co tuto nesmyslnou debatu plnou urazek a narceni rozpoutali s pomoci byvale subkontraktorky Jany,dostanou hold penize jako posledni.Jana nejlip vi jak to u MMI s penezi je a proto nechapu proc jim nerekne kde museji rvat.Kdyby Sarka dostala od Pavlince penize tak je vyplati a urcite nebude poslouchat blby message od Jany a cist o sobe debilni zpravy na internetu.Jen se divim ,kdyz ti dva jsou z Wisconsinu proc si na Pavlince nevlitnou,je taky odtud.Jenomze tam se hold boji ze?Tam by mohli narazit,ale internet snese vsechno i to pospinit nekoho kdo za nic nemuze. Uz moje babicka rikala,ze slovo je nejvetsi zbran a musi se s ni umet zachazat.A oni hold nemaji na tuto zbran zbrojni pas a tak ji pouzivaj jak jim jejich inteligence dovoli.CaukyM
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st prosinec 06, 2006 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle je lepsi nez sledovani Televize Laughing jen tak dal, jeste m etam chybi kdo s kym spal, akdo komu koho prebral ... Twisted Evil
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com