Svatba pro zlegalizovani

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Svatba pro zlegalizovani
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
salaska

Registrace: 27. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2005 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja jsem kartu dostala po roce manzelstvi v US. Dostala jsem tu na dva oky, ale pise se na ni permanent resident card.. a tady vsichni pisou, ze je conditional??
kulishek
Moderator

Registrace: 25. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po prosinec 05, 2005 12:21 am    Předmět: Conditional Permanent Resident Status Odpovědět s citátem

"A lawful permanent resident is given the privilege of living and working in the United States permanently. Your permanent residence status will be conditional if it is based on a marriage that was less than two years old on the day you were given permanent residence. You are given conditional resident status on the day you are lawfully admitted to the United States on an immigrant visa or receive adjustment of status. Your permanent resident status is conditional, because you must prove that you did not get married to evade the immigration laws of the United States."

Dalsi veci kolem na: http://uscis.gov/graphics/howdoi/remcond.htm
Libor
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2005 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Appel
zajimalo by metvuj postup na te ambasade v Praze. Muzes napsat?
Genius75

Registrace: 30. 10. 2005

PříspěvekZaslal: st listopad 29, 2006 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Henek napsal:
TO CZOLGOS par mesicu po svatbe dostanes kartu "Temporary rezident" nekteri si to pletou se zelenou kartou
GC bez pohovoru nedavaji.

Podle me a podle me karty je to nesmysl. Ja jsem na absade dostal do pasu vizum na 1 rok a do mesice mi v usa prisla karta Pernament Resident card, ktera me plati na 10 let. Kde jste lidi vzali ty 2 roky?
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: st listopad 29, 2006 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Genius75 napsal:
Henek napsal:
TO CZOLGOS par mesicu po svatbe dostanes kartu "Temporary rezident" nekteri si to pletou se zelenou kartou

Podle me a podle me karty je to nesmysl. Ja jsem na absade dostal do pasu vizum na 1 rok a do mesice mi v usa prisla karta Pernament Resident card, ktera me plati na 10 let. Kde jste lidi vzali ty 2 roky?

Neni to nesmysl, nybrz docela bezna praxe....
Take je ale docela bezne ze dostanes do tri mesicu hned GC, je to clovek od cloveka jine....dost rozhoduje jak se ten urednik co to ma na stole vyspi.....
Genius75

Registrace: 30. 10. 2005

PříspěvekZaslal: čt listopad 30, 2006 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MW napsal:
Genius75 napsal:
Henek napsal:

Neni to nesmysl, nybrz docela bezna praxe....
Take je ale docela bezne ze dostanes do tri mesicu hned GC, je to clovek od cloveka jine....dost rozhoduje jak se ten urednik co to ma na stole vyspi.....

Tak to jsem rad, ze se u me vyspal dobre. A ze me zadna kontrola a pod. veci zatim nepotkaji a neverim, ze me nekdy potkaji. Hodne stesti tem, co se jim jejich urednik spatne vyspal. Neni ale rozdil v tom kde a kdy si beres svoji nastavajici/ho? Ja jsem se svoji zenou bydlel v CR neco malo pres dva roky, nez jsme se rozhodli prijet do zeme zaslibene. Treba se na to v Praze/US divaji jinak, nez kdyz prijdes 1 den po svatbe na ambasadu v CR s zadosti o pristehovalecky vizum do US. Shocked

BTW: neznate nekoho nejakou us girl ktera by si chtela za "benjamins" vzit meho bratrance? Holky nebojte se! Nevypada jako ja Laughing
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá prosinec 01, 2006 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne to je ten duvod, proc se GC vydava nekomu podminecne a nekomu primo na 10 let. I na tomto foru jsou lide, kteri ji dostali bez podminky jenom proto, ze se manzelem/kou zily vice nez dva roky, coz je doba povazovana za dostatecnou k tomu, aby prokazala "plnou hodnotu manzelskeho vztahu". Naopak u tech, kteri o GC zadaji okamzite po snatku, se vycka a az po druhem pohovoru, pokud je manzelstvi "pevne" se podmineny statut drzitele GC odejme.
salaska

PříspěvekZaslal: so prosinec 02, 2006 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Scoute, me desis, mas nejake zkusenosti s druhym pohovorem? Vis o nekom, kdo na nem byl? A je to vubec pravidlo, ze je druhy pohovor? Dik za info..
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: ne prosinec 03, 2006 12:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No zkusenosti zatim nemam, ale je to urcite o necem jinem, nez ten prvni. Jakmile clovek pozada o zruseni podmineneho statutu sve GC, nemusi dokonce druhy pohovor ani absolvovat. Normalne mu poslou novou GC s prodlouzenou platnosti. Ale jinak je princip stejny jako u prvniho pohovoru. Byt pripraven a dolozit vsechno, co budou chtit. Neslysel jsem jeste o pripadu, ze by nekdo prosel prvnim pohovorem a po druhem mu GC uz nedali Wink
salaska

PříspěvekZaslal: ne prosinec 03, 2006 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem dneska ani nemohla dospat Laughing
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne prosinec 03, 2006 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

salaska napsal:
Tak jsem dneska ani nemohla dospat Laughing

Ty se bojis jit na druhy pohovor?
Proc se tak obavas jit na druhy pohovor?? Question
salaska

PříspěvekZaslal: ne prosinec 03, 2006 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protoze ten prvni byl hrozny, je to strasne velky stres.. i presto, ze jsme meli "vsechno" v poradku.
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne prosinec 03, 2006 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud neco schovavas pred nima tak ano tak je to stres, taky bych se bal Smile
Nerikej ze si nemuzes zapamatovat par detailu o manzelovi jako kdy se narodil, jaky ma rad pivo a na co se kouka v TV.
salaska napsal:
Protoze ten prvni byl hrozny, je to strasne velky stres.. i presto, ze jsme meli "vsechno" v poradku.
Anonymní

PříspěvekZaslal: po prosinec 04, 2006 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem na druhy pohovor vubec nemel a mam nekolik znamych kteri taky meli jenom jeden. Myslim pokud projdes prvnim a zasles jim konecne papiry a formulare v poradku tak vubec na druhy nepozivaji.
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: út prosinec 19, 2006 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moje kamaradka Kinga (madarka), ktera zila na Floride sedm let absolutne na cerno bez jakyhkoli papiru, se pred trema rokama vdala (z lasky) za amika ... resident ji dosel do mesice a zelena do peti mesicu hned po pohovoru (kterej meli par mesicu po svatbe) .. takze takova docela rychlovka.
Ale souhlasim,ze je to clovek od cloveka ..
Jen jsem chtela pridat story
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com