|
|
| Autor |
Zpráva |
Petr S Anonymní
|
Zaslal: pá duben 08, 2005 12:46 pm Předmět: |
|
|
| Miro to nema z forem nic spolecneho. Poslal jsem ti e-mail. Dik Petr S. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ti co jim dluzi!!! Anonymní
|
Zaslal: so duben 09, 2005 3:21 am Předmět: |
|
|
| nedelej ze sebe chudinku najednou,co to placas???ze obchody byly vedlejsak,co myslis,tu zkrachovalou diskoteku,ktera jela chvili???Ha.vsak si to jeste vsichni vyrikame,neboj!!!!ja jsem ted v usa,24.4.jedu domu,tak si tady na tebe pockame.to se neboj ze ne!!!!skoda ze jsem hodne daleko od wv.jinak bych si te chytl tady.Zlodeji |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 980 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: so duben 09, 2005 10:14 am Předmět: |
|
|
| ti co jim dluzi!!! napsal: | | nedelej ze sebe chudinku najednou,co to placas???ze obchody byly vedlejsak,co myslis,tu zkrachovalou diskoteku,ktera jela chvili???Ha.vsak si to jeste vsichni vyrikame,neboj!!!!ja jsem ted v usa,24.4.jedu domu,tak si tady na tebe pockame.to se neboj ze ne!!!!skoda ze jsem hodne daleko od wv.jinak bych si te chytl tady.Zlodeji |
213.210.175.44 je v Praze .gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr S. Anonymní
|
Zaslal: so duben 09, 2005 11:09 am Předmět: |
|
|
Pavle S. nebo Petre B. sam vis ze vdobe kdy jsi pracoval na K-Martu ,tak Encompass Services vyhlasil Chapter 11.
Pokud nevis co to znamena to je ze vyhlasili Bankruptcy to znamena ze nezaplatili nikomu!
Penize jsem vsem vyplatil az do toho obdobi co vyhlasili bankrupt. Pokud nekdo nedostal penize z D.H.Maintanance , tak sorry jastim nemam nic spolecneho,jak jsem byl v Czesku tak to D.H. zariznul
Ja jsem penize ztratil taky (daleko vic),uz se dal nebudu k tomu vyjadrovat kazdy rozumny clovek by to mnel pochopit. Diky Petr S.
P.S. prikladam ktomuto dokument od UNITED STATES BANKRUPTCY COURT
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 980 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: so duben 09, 2005 3:22 pm Předmět: |
|
|
Protoze anonymni zadavatel tohoto fora na me pusobi velice neserioznim dojmem a nemam rad lidi co vyhrozujou a lzou, koncim debatu na toto tema a zamykam toto forum.
Toto forum rozhodne neslouzi k vyhrozovani! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|