Tak teda taky neco o me

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Tak teda taky neco o me

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam
Autor Zpráva
monci

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: st listopad 22, 2006 8:03 pm    Předmět: Tak teda taky neco o me Odpovědět s citátem

Ahojte lidicky,ja nevim jak Vy ale me ta amerika k srdci neprirostla.Prestehovala jsem se do ameriky jen proto ze jsem se zamilovala a nakonec vdala.Nu a jsem tu.Byla jsem v mnoha ruznych kontinentech a podle meho Japonsko je nejlepsi zeme co znam.Procestovala jsem 10 let sveho zivota a desne moc miluji lidi.Nedokazu byt sama a tady v americe uz jsem pul roku bez kamaradu,znamych a rodiny.Uz to na me dost naleha a mam pocit ze se asi zblaznim.S manzelem se porad nekam stehujem kvuli jeho praci takze namam sanci si poridit nove pratele.A to me nici.Manzel je v praci cely dny a tak ja zustavam sama doma a dokazete si predstavit jak se asi citim? Sad .Ale porad nekde v jadru sve duse verim ze se jednou usadime a vse se zmeni.Napsala bych vic ale dal uz me to nepusti.Tak vam vsem preji hezky den.Monika
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt listopad 23, 2006 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tenhle problem ma kazda holka co si vzala Amika. Tohle chce cas. Musis to vydrzet. Jen si vem jak se tvuj manzel citil sam v CZ kdyz tu s tebou byl takovou dobu. Myslim, ze mu to tak trochu dluzis a mela by jsi to zkousnout. Radsi ti poslu privatni zpravu.
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: čt listopad 23, 2006 11:10 pm    Předmět: Re: Tak teda taky neco o me Odpovědět s citátem

monci napsal:
Ahojte lidicky,ja nevim jak Vy ale me ta amerika k srdci neprirostla.Prestehovala jsem se do ameriky jen proto ze jsem se zamilovala a nakonec vdala.Nu a jsem tu.Byla jsem v mnoha ruznych kontinentech a podle meho Japonsko je nejlepsi zeme co znam.Procestovala jsem 10 let sveho zivota a desne moc miluji lidi.Nedokazu byt sama a tady v americe uz jsem pul roku bez kamaradu,znamych a rodiny.Uz to na me dost naleha a mam pocit ze se asi zblaznim.S manzelem se porad nekam stehujem kvuli jeho praci takze namam sanci si poridit nove pratele.A to me nici.Manzel je v praci cely dny a tak ja zustavam sama doma a dokazete si predstavit jak se asi citim? Sad .Ale porad nekde v jadru sve duse verim ze se jednou usadime a vse se zmeni.Napsala bych vic ale dal uz me to nepusti.Tak vam vsem preji hezky den.Monika

Monci, tak se snaz nejak zabavit, dost lidi by bylo dalo nevim co, kdyby meli volno aspon sem tam.....sportuj, myslim ze dost zenskych ma podobny problem jako ty....manzel v praci a ony jsou doma....proste se snaz ten cas vyuzit....
jako jsi byvala zvykla kdekoliv jinde......
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá listopad 24, 2006 1:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sem si sliboval, ze si ty jedovate poznamky odpustim, nebudu sem psat, klepl jsem se uz u nekolika prispevku kladivkem pres prsty, ale uz to proste nevydrzim - mile "desperate housewives", vase starosti na moju hlavu
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá listopad 24, 2006 6:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Krasna ukazka toho, jak relativni muze byt "problem" Smile
Po techto "starostech" a "domacim trapeni" amricke manzelky v domacnosti sni podle mne na svete asi tak 5 miliard lidi. Jestli toto je problem, tak techto 5 miliard je potom v tak neskutecnym pruseru, ze jim neni od bidneho konce prazadne pomoci Laughing
Jinak pro lasku k lidem je nejen v USA obrovsky prostor a vsude privitaji ochotneho volunteera s otevrenou naruci Wink
Klara

Registrace: 04. 05. 2006

PříspěvekZaslal: pá listopad 24, 2006 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Monco,ja jsem v podobne situaci jako ty.Mam sice krasny zivot -mam relativne vsechno co chci,poznala jsem spoustu krasnych mist ..atd..ale jsem cely dne sama.Prestehovali jsme se loni z FL kde jsem mela spoustu pratel do PA kde nemam nikoho.Vim,ze nekteri si rikaj ,ze jsme asi prasteny,ze si stezujeme,ale asi kdo to nezazil nepochopi.
Ja si na svuj zivot nestezuju ,jsem moc rada,ze mam tu moznost chodit do skoly a nestresovat se .Ale moc mi chybi zajit kavco ,pokecat o blbostech...jet na kolo atd..a vypnout od anglictiny...
Clovek muze mit materialne vsechno,ale to nenahradi tu psychyckou stranku ...Klara
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com