|
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 22, 2006 10:09 am Předmět: Mezinárodní sjezd feministek |
|
|
Na mezinárodním sjezdu feministek vystoupí Švédka: "Přijdu takhle jednou domů a řeknu - už nebudu vařit! První den nevidím nic, druhý den nevidím nic, a najednou třetí den - muž začal vařit!"
"Jóóóóó!!!" aplaus v sále...
K pultíku jde Norka a povídá: "To já takhle jednou přijdu domů a řeknu - nebudu vařit ani prát! První den nevidím nic, druhý den nevidím nic, a najednou třetí den - muž začal vařit i prát!"
"Jóóóóóóó!!!" řev a potlesk v sále...
A k pultíku jde Češka: "Já jsem takhle přišla domů a řekla - nebudu vařit, prát ani uklízet! První den nevidím nic, druhý den nevidím nic, třetí den - a začínám vidět na levé oko..." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
Registrace: 30. 12. 2006 Příspěvky: 198
|
Zaslal: út leden 09, 2007 11:25 pm Předmět: Re: Mezinárodní sjezd feministek |
|
|
| Anonymous napsal: | Na mezinárodním sjezdu feministek vystoupí Švédka: "Přijdu takhle jednou domů a řeknu - už nebudu vařit! První den nevidím nic, druhý den nevidím nic, a najednou třetí den - muž začal vařit!"
"Jóóóóó!!!" aplaus v sále...
K pultíku jde Norka a povídá: "To já takhle jednou přijdu domů a řeknu - nebudu vařit ani prát! První den nevidím nic, druhý den nevidím nic, a najednou třetí den - muž začal vařit i prát!"
"Jóóóóóóó!!!" řev a potlesk v sále...
A k pultíku jde Češka: "Já jsem takhle přišla domů a řekla - nebudu vařit, prát ani uklízet! První den nevidím nic, druhý den nevidím nic, třetí den - a začínám vidět na levé oko..." |
Tak tohle je fakt perfektni "kamenak". Doufam ze se tomu zasmal i Mlynek  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|