|
|
| Autor |
Zpráva |
David Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 09, 2006 5:35 am Předmět: Pozdrav |
|
|
Ahojte všichni, chodím na tento web pravidelně a několikrát jsem přemýšlel o tom, že napíšu pár řádek.
Jsem v Čechách. V Chicagu jsem žil 5 let. Elektrikařil jsem. Zpočátku nic moc. Žena, dítě, práce pro Čechy a Slováky(nic proti), takže málo peněz atd. Ovšem po roce se na mě usmálo štěstí a potkal jsem fajn lidi, kteří mi pomohli do americké firmy. Končil jsem jako foreman se svýma zakázkama, zodpovědností a příjmem, na který leckterý amík ani nepomyslí. Nicméně kluk vyrostl a přišlo rozhodnutí, česká nebo americká škola? Zvolil jsem první. Upřímně, dodnes toho lituji, nemám se špatně v Čechách, těžím ze znalosti jazyku a rozhledu, který jsem získal a naštěstí jsem myslel na zadní kolečka, ale Amerika ve mě zůstala a velmi hluboko. A to nemluvím o přátelých a známých, které postrádám. Jenže, Čechy nejsou Amerika, a jednoduchost s jakou člověk žil tam, když se mu chtělo pracovat nebo něco uměl, v Čechách nelze hledat. Chtěl bych nazpět, ale s velkou pravděpodobností už zůstane pouze u toho přání. Tak se tam mějte za tou velkou louží. Pozdravuji všechny z Chicaga, kteří si vzpomenou na dvoumetrového chlapa/elektrikáře z Moravy. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 994 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: čt listopad 09, 2006 6:45 am Předmět: |
|
|
Cau Davide
Jsem rad, ze jsi toto rekl, klidne bych to rozebral do detailu. Pro a proti, hlavni odlisnosti, atd.
Kdyz se zaregistrujes muzem i soukrome pokecat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
Registrace: 23. 09. 2006 Příspěvky: 316 Bydliště: New York
|
Zaslal: ne listopad 19, 2006 10:39 pm Předmět: |
|
|
Hm...tohle to je takovy cely smutny ... Ale tak at se ti dari alespon doma! Hodne stesticka! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|