|
|
| Autor |
Zpráva |
Alenka72
Registrace: 10. 05. 2006 Příspěvky: 6 Bydliště: blackwood,new jersey
|
Zaslal: st květen 10, 2006 6:49 am Předmět: |
|
|
| Duvody jsou jednoduche proc myslis ze jsem tak tu dlouho vse delam jen pro moje deti,nebyt nich v zivote me tu nikdo neuvidi to mi ver,ale je mam a jsem moc rada bez nich bych to tu mela moc tezke,psychicky me dost pomahaji.Nejmladsi Brian tomu jsou 4 roky a chodi tu uz 2 rokem do skolky a Lukasek tomu bude 11 a pujde do 5 tridy,takze zbalit kufry to dokaze asi kazdy ale do opravdy se spravne rozhodnout neni tak jednoduche.Jediny duvod proc tu jsem jeste tak dlouho je asi tim ze jsem doufala ze mam sanci na papiry,ale ted uz par let uz tak pozitivni nejsem.A ted me jeste strasi v hlave ten blbej rozvod ktery me bude cekat.Mej se krasne a brzo napis Alenka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kristyna Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 09, 2006 4:26 pm Předmět: |
|
|
| tak ja jsem na tom asi jako Hanka. jsem cely dny sama doma,manzel v praci. nemam jeste ani green takze nemuzu pracovat,nic.nemam ani ridicak. takze cely dny doma na netu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pagr
Registrace: 10. 11. 2006 Příspěvky: 4
|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 4:11 am Předmět: |
|
|
Ahoj VŠICHNI. Chci poděkovat za tyto stránky, jsou super. Dost mě to ovlivnilo při mém rozhodování jestli odjet do USA, nebo zůstat v Čechách a trápit se tu. Je mi 36 let, bohužel se mi už podruhé rozpadlo manželství a s ním odešla i chuť tvořit a budovat něco jiného DOMA. Rozhodování bylo moc těžký, vědět že bůh ví, jak dlouho nevidět děti no hrůza. Ale nakonec jsem se rozhodl pro, když změnu, tak velkou. Za týden odlétám. asi jsem dobrodruh, protože moje angličtina se omezuje pouze na pár slovíček, ale musím to zkusit. Takže zdravím a třeba se potkáme. AHÓÓÓJ  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 979 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 5:19 am Předmět: |
|
|
| pagr> zijem jenom jednou v tomto case, jdi do toho. Hodne stesti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 9:41 am Předmět: .... |
|
|
Taky ti držím palce !!! Já se do U.S. vracel dohromady čtyřikrát...Než jsem odjížděl podruhé,podržel mně taky tenhle web ( v té době za éry Charlese,Malého Peti apod.) .Naposledy jsem se vrátil do Česka po těžkém rozhodování před třemi roky a dodnes si to vyčítám, protože cesta zpět do milovaného L.A. je už pro mně ztracená. Drž se a když, tak tady napiš své počátky.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 9:43 am Předmět: Přihlášení .... |
|
|
Omlouvám se za nepřihlášení, poslední příspěvek byl můj ....  |
|
| Návrat nahoru |