Pozdrav

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Pozdrav

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam
Autor Zpráva
David
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt listopad 09, 2006 5:35 am    Předmět: Pozdrav Odpovědět s citátem

Ahojte všichni, chodím na tento web pravidelně a několikrát jsem přemýšlel o tom, že napíšu pár řádek.
Jsem v Čechách. V Chicagu jsem žil 5 let. Elektrikařil jsem. Zpočátku nic moc. Žena, dítě, práce pro Čechy a Slováky(nic proti), takže málo peněz atd. Ovšem po roce se na mě usmálo štěstí a potkal jsem fajn lidi, kteří mi pomohli do americké firmy. Končil jsem jako foreman se svýma zakázkama, zodpovědností a příjmem, na který leckterý amík ani nepomyslí. Nicméně kluk vyrostl a přišlo rozhodnutí, česká nebo americká škola? Zvolil jsem první. Upřímně, dodnes toho lituji, nemám se špatně v Čechách, těžím ze znalosti jazyku a rozhledu, který jsem získal a naštěstí jsem myslel na zadní kolečka, ale Amerika ve mě zůstala a velmi hluboko. A to nemluvím o přátelých a známých, které postrádám. Jenže, Čechy nejsou Amerika, a jednoduchost s jakou člověk žil tam, když se mu chtělo pracovat nebo něco uměl, v Čechách nelze hledat. Chtěl bych nazpět, ale s velkou pravděpodobností už zůstane pouze u toho přání. Tak se tam mějte za tou velkou louží. Pozdravuji všechny z Chicaga, kteří si vzpomenou na dvoumetrového chlapa/elektrikáře z Moravy.
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt listopad 09, 2006 6:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau Davide
Jsem rad, ze jsi toto rekl, klidne bych to rozebral do detailu. Pro a proti, hlavni odlisnosti, atd.
Kdyz se zaregistrujes muzem i soukrome pokecat.
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: ne listopad 19, 2006 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm...tohle to je takovy cely smutny ... Sad Ale tak at se ti dari alespon doma! Hodne stesticka!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com