specha - otisky prstu

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

specha - otisky prstu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
hanula
Anonymní

PříspěvekZaslal: po říjen 30, 2006 8:04 am    Předmět: specha - otisky prstu Odpovědět s citátem

ahoj, prave mi prisla pozvanka, ze se mam za 3 dny dostavit na otisku prstu. Jde opravdu jen o otisky, nebo se ptaji i nejake otazky? Radeji se ptam nejdrive tady, nevim jestli se mam nejak pripravit.

Dekuji vsem moc za odpoved
Anonymní

PříspěvekZaslal: po říjen 30, 2006 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenom ti udelaji otisky, pres computer a za 5 minut si venku.
Maxipes

Registrace: 05. 02. 2005

PříspěvekZaslal: út říjen 31, 2006 7:13 am    Předmět: Re: specha - otisky prstu Odpovědět s citátem

hanula napsal:
ahoj, prave mi prisla pozvanka, ze se mam za 3 dny dostavit na otisku prstu. Jde opravdu jen o otisky, nebo se ptaji i nejake otazky? Radeji se ptam nejdrive tady, nevim jestli se mam nejak pripravit.

Dekuji vsem moc za odpoved

Ahoky hanula.
Udelaji ti pouze otisky prstu,ktere jsou spojene jeste s focenim,ale jedine na co se ptaji je zda informace na "APPOINTMENT NOTICE" jsou aktualni,protoze tyto informace prepisuji do pocitace.Take se asi zeptaji na tvou vahu,vysku....
Hlavne si nezapomen vzit sebou Appointment Notice a vse ostatni co ti na ni pisou,jako Passport,DL,ID....
Zatim cago maxipes
hanula
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá listopad 03, 2006 12:58 pm    Předmět: znovu otisky prstu??? kolikrat? Odpovědět s citátem

ahoj, diky za odpoved. Otisky uz mam za sebou, na zadosti bylo napsane ze je to pro formular I-495 a ted jsem dostala dasli pozvanku pro formular I-765. To tam budu muset jit znova??? Kolikrat se to dela?? dekuji za radu.
prosim o odpoved
Anonymní

PříspěvekZaslal: so listopad 04, 2006 6:38 am    Předmět: prosim o odpoved - specha Odpovědět s citátem

Prosim mohl by mi nekdo poradit. Nechci jit na imigracni zbytecne, je to pekna dalka. Kdyz jsem tam volala tak mi to nikdo nevzal, jen ti co tam kecaji automaticky a z toho jsem moc nepochopila.

dekuji moc
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so listopad 04, 2006 10:39 pm    Předmět: Re: znovu otisky prstu??? kolikrat? Odpovědět s citátem

hanula napsal:
ahoj, diky za odpoved. Otisky uz mam za sebou, na zadosti bylo napsane ze je to pro formular I-495 a ted jsem dostala dasli pozvanku pro formular I-765. To tam budu muset jit znova??? Kolikrat se to dela?? dekuji za radu.

Ok jestli to dobre chapu tak te zvou ... na pohovor?? na otisky?? na tom papire by to melo byt napsany. I-765 je pro praci a to by ti melo prijit do posty ...
otisky
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne listopad 05, 2006 6:00 am    Předmět: otisky Odpovědět s citátem

ahoj, ja jsem byla na otisky minuly tyden (APPOINTMENT NOTICE, CASE i485)a ted mi prisla druha APPOINTMENT NOTICE PRO OTISKY, CASE I765. Je to uplne ta sama pozvanka na otisky akorat pro jiny formular. Zadny pohovor. A tak se ptam jestli tam musim znovu kdyz uz jsem jim otisky dala minuly tyden.

dekuji
Mob

PříspěvekZaslal: ne listopad 05, 2006 6:51 am    Předmět: Re: otisky Odpovědět s citátem

Well, ja bych tam samozrejme sel, jak vis maji v tom bordel a prijit o pracovni zadost jen kvuli tomu ze si si myslela ze tam nemusis je zbytecnost. Ja bych poradil tam jit.

otisky napsal:
ahoj, ja jsem byla na otisky minuly tyden (APPOINTMENT NOTICE, CASE i485)a ted mi prisla druha APPOINTMENT NOTICE PRO OTISKY, CASE I765. Je to uplne ta sama pozvanka na otisky akorat pro jiny formular. Zadny pohovor. A tak se ptam jestli tam musim znovu kdyz uz jsem jim otisky dala minuly tyden.

dekuji
otisky
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne listopad 05, 2006 7:49 am    Předmět: otisky Odpovědět s citátem

dekuji moc za odpoved. Ja tam tedy radsi pojedu. Je to sice 1.5hodiny cesty, ale co uz nadelam. Jeste jednou diky.
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: ne listopad 05, 2006 11:05 pm    Předmět: Re: otisky Odpovědět s citátem

otisky napsal:

dekuji

Ja to mela taky tak. Musis jit dvakrat Sad
Jednou to byl jen otisek, pak to bylo vsech 10 prstu.
Je to na dva ruzny formulare, a tak se musi dvakrat. Ja volala na imigracni a ptala se proc se musi dvakrat, tak mi bylo receno, ze kdyz mi prijde pozvanka, tak tam mam proste jit a ne se blbe ptat PROC.

L.
Mob

PříspěvekZaslal: po listopad 06, 2006 11:01 pm    Předmět: Re: otisky Odpovědět s citátem

Rekni jak jsi pak dopadla, and Good Luck!!

otisky napsal:
dekuji moc za odpoved. Ja tam tedy radsi pojedu. Je to sice 1.5hodiny cesty, ale co uz nadelam. Jeste jednou diky.
hanula
Anonymní

PříspěvekZaslal: út listopad 07, 2006 9:49 am    Předmět: otisky Odpovědět s citátem

ahoj, ja doufam ze se jedna jen o otisky, minule mi delali vsech 10 a fotili me, tak ted to snad bude jen ten jeden otisek a hotovo.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com