|
|
| Autor |
Zpráva |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1003 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: st březen 23, 2005 7:52 pm Předmět: Jaky laptop (notebook) koupit? |
|
|
Mel jsem par lidi co se me chteli zeptat na to co za notebook nebo co za pocitac koupit.
Podle meho nazoru u prenosnych pocitacu se jedna o spotrebni zbozi a nema cenu platit 4x tolik jen za nejak zajimave vypadajici notebook. Ja jsem pred par lety mel super laptop SONY GRX550 16.1 LCD, na tehdejsi dobu spicka. No a po roce mi odesla zakladni deska a protoze sony dava jen jeden rok zaruku a nova deska stoji $1400 tak jsem mel smulu. Protoze se mi libil 16.1 LCD koupil jsem uplne stejny model notebooka od sony na ebay v domeni ze budu mit spoustu nahradnich dilu z meho nefungujiciho notebooka, ale bohuzel po 8 mesicich se stalo uplne to same. Tato zkusenost me presvedsila, ze nema cenu utracet za drahe notebooky. Dnes uz prez rok mam HP Pavilon ze570,($650 v Best Buy) ktery pracuje skvele i kdyz mi parkrat spadnul na zem z postele (kdyz jsem usnul). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1042 Bydliště: Praha
|
Zaslal: čt březen 24, 2005 1:28 am Předmět: |
|
|
Ja jsem koupil HP Compaq Presario 2108us za 900USD a nemuzu si stezovat. Zaruka 3 roky. Akorat co me stve, ze nepodporuje PCMCIA tv tuner od Asus (je v seznamu na strankach vyrobce jako nekompatibilni ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kukus
Registrace: 30. 01. 2005 Příspěvky: 18 Bydliště: Dayton
|
Zaslal: čt březen 24, 2005 3:32 pm Předmět: |
|
|
....tez jsem se rozhodoval mezi SONY , HP a TOSHIBOU ...nakonec jsem koupil HP Pavilion...byl cenove nejvyhodnejsi (manzelce se libil 17" LCD ....)
tak doufam, ze nedopadnu stejne jako ty <MIRO> s tim SONAKEM  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 404
|
Zaslal: čt březen 24, 2005 4:16 pm Předmět: |
|
|
| czolgos napsal: | Ja jsem koupil HP Compaq Presario 2108us za 900USD a nemuzu si stezovat. Zaruka 3 roky. Akorat co me stve, ze nepodporuje PCMCIA tv tuner od Asus (je v seznamu na strankach vyrobce jako nekompatibilni ) |
A prosim Te,kolik jsi za nej dal?
Mela jsem ne laptopa,ale PC.Dokud k nemu nesedla decka.Zavirovany a jeste neni na nej misto.Musim koupit tez notebook a nevim ktery,kde,co,proc,jak...znate to.Zenske otazky.
P.S. Nejsem zadna urednice,takze s compem nemam zkusenosti a na zdokonalovani nemam cas  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
|
Zaslal: čt březen 24, 2005 4:22 pm Předmět: |
|
|
| Piskle napsal: |
|
Precti si to jeste jednou a mozna napodruhy tam tu cenu najdes .
Jinak koupil jsem ho v Anchorage v Bestbuy. Za prodlouzenou zaruku na 3 roky se plati extra money. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: čt březen 24, 2005 4:27 pm Předmět: |
|
|
Zajdi do
http://www.bestbuy.com/
nebo
http://www.circuitcity.com
vetsinou v nedeli rano maji nejake dobre ceny a nekdy muzes dostat i neco zadara, napr 50CDcek na vypalovani. Nejlepsi ceny jsou na vanoce, to se da koupit 50% sleva..
Bestbuy a Circuitcyty jsou nejlevnejsi a muzes tam koupit i 3letou zaruku, cos je dobra vec, pac laptop vetsinou tak dlouho nevydrzi, teda aspon me.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: čt březen 24, 2005 4:53 pm Předmět: |
|
|
| czolgos napsal: | | Piskle napsal: |
|
Precti si to jeste jednou a mozna napodruhy tam tu cenu najdes .
Jinak koupil jsem ho v Anchorage v Bestbuy. Za prodlouzenou zaruku na 3 roky se plati extra money. |
Promin...jaksi jsem se prehledla.Prolitla jsem to jak rychlik na nadrazi.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: čt březen 24, 2005 4:58 pm Předmět: |
|
|
| miro napsal: | Zajdi do
http://www.bestbuy.com/
nebo
http://www.circuitcity.com
vetsinou v nedeli rano maji nejake dobre ceny a nekdy muzes dostat i neco zadara, napr 50CDcek na vypalovani. Nejlepsi ceny jsou na vanoce, to se da koupit 50% sleva..
Bestbuy a Circuitcyty jsou nejlevnejsi a muzes tam koupit i 3letou zaruku, cos je dobra vec, pac laptop vetsinou tak dlouho nevydrzi, teda aspon me.  |
Miro...o prodlouzene zaruce vim.Jinak z Circuicity mame doma skoro vse,do Bestbuy me nikdo nedostane.Zla zkusenost.
Jeste jsem videla v Sams'nu.Take to neni spatne cenove,ale jedna se mi spise o znacku.Jsem typ cloveka,co lehne do postele a za 5 minut spi.Televize jede vesele az do rana.Takze nejaky obrneny laptop na sklade by nebyl???  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ja Anonymní
|
Zaslal: pá březen 25, 2005 1:04 pm Předmět: |
|
|
Piskle, jak o znacku? Pocitac neni krem na ksicht. U nej jde o neco jineho.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
|
Zaslal: pá březen 25, 2005 1:42 pm Předmět: |
|
|
| Piskle napsal: | do Bestbuy me nikdo nedostane.Zla zkusenost.
Jeste jsem videla v Sams'nu.Take to neni spatne cenove,ale jedna se mi spise o znacku.Jsem typ cloveka,co lehne do postele a za 5 minut spi.Televize jede vesele az do rana.Takze nejaky obrneny laptop na sklade by nebyl???  |
Podel se se zkusenostma z Bestuye. To me zajima
Jinak, obrnene notebooky se vyrabi. Nektere dokonce vydrzi i nekolikastupnovy mraz
Napis do googelu neco jako "odolny notebook" a on ti najde znacky. Pak se staci podivat, jestli se prodavaji v USA. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nata Anonymní
|
Zaslal: pá březen 25, 2005 10:15 pm Předmět: |
|
|
Piskle
najed si na stranku www.tigerdirect.com a oni tam prodavaji repasovany veci, samozrejmne i nove. je tam toho spousta od fotaky po notebooky atd. ceny velmi priznive a ja osobne mam s nimi velice dobre zkusenosti.
Nata |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Johny Anonymní
|
Zaslal: st duben 06, 2005 12:43 pm Předmět: Notobook |
|
|
| Ahoj potřeboval bych poradit jaký notebook když potřebuju přenosný počítač a nechci moc utratit. Ale zase aby byl kvalitní. Díky napište na Johny_H(zavinAC)seznam.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Slough
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 18 Bydliště: Raleigh, NC
|
Zaslal: čt duben 07, 2005 11:06 pm Předmět: DELL |
|
|
Taky muzu trosku prispet na tohle tema. Mam uz druhy notebook od Dellu a jsem moc spokojeny. Pomer kvality a ceny je vyborny. Dell propaguje nove technologie a zene konkurency. Navic diky tomu, ze se jejich vyrobky neprodavaji v kamenych obchodech, mohou si dovolit rozumne ceny.
Z vlastni zkusenosti ruce pryc od SONY notebooku. Pocinaje nestabilitou hardware hlasitym provozem konce.
Tenhle tyden mi prisel dalsi Dell inspiron 9300 se 17'*S*P*A*M* uwxga (rez. 1920x1200)
1.73 centrino sonoma 2mb catch procesor
gForce 6800 go na 256Mb pameti
1 Gb DDR2 533mhz sdram
60 gb 7200 rpm haddrive
DVD dual layer burner
firewire, wifi, 6x usb2, s video, DVI,
XP home
za cenu 2600$ a po kuponu na 35% off jsem za nej vysolil 1750 bucks.
Super kvalita za jeste lepsi cenu.
Ve 3dmarku 05 jsem dosahl vyborneho score
2995 !!
Jeste jednou, jedine Dell |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: pá duben 08, 2005 12:24 am Předmět: |
|
|
hmmm 2mb cache procesor nema ani xeon server, to jsem nikdy u laptop neslysel. Jinak stejne myslim ze notebook je spotrebni zbozi a ja uz bych do toho prachy navrazel. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Slough
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 18 Bydliště: Raleigh, NC
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|