telefon do Cech

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

telefon do Cech

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pocitace, Elektronika, Internet
Autor Zpráva
Klara

Registrace: 04. 05. 2006

PříspěvekZaslal: st říjen 18, 2006 11:37 am    Předmět: telefon do Cech Odpovědět s citátem

Nemate nekdo zkusenosti s domacim telefonem koupenym v USA a pouzivany v CR?Co k tomu vsechno potrebuju??Diky za odpovedi . K.
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt říjen 26, 2006 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechapu proc si takovyhle veci chces vozit ze statu. Tady to sezenes za babku taky. Navic asi budes potrebovat homologaci, ze to muzes pouzivat v CR.
Klara

PříspěvekZaslal: so říjen 28, 2006 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja to chci poslat jako darek.Myslim si ze tu v Usa je vetsi vyber...Zajimalo me jenom jestli s tim nekdo nema zkucenosti,S homologaci to zase tak horky neni.Mela jsem zmanyho,ktery si tez privezl telefon z Ameriky a nemel s tim problem.Spis mi slo o to ,jestli je potreba jinych "koncovek " do telefonni site atd..
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne říjen 29, 2006 6:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Telefonni zasuvky maji konektory typu RJ11. Napr. zde:

http://www.acent.cz/DetailPage.asp?CatID=177&DPG=49625

Tak se podivej do navodu, jaky konektor mas ty a kup si redukci na RJ11.
Klara

PříspěvekZaslal: po říjen 30, 2006 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Czolgos diky za info Smile vcera jsem koupila telefon,tak uvidim jak to bude fungovat...Klara
Maxipes

Registrace: 05. 02. 2005

PříspěvekZaslal: út říjen 31, 2006 7:59 am    Předmět: Re: telefon do Cech Odpovědět s citátem

Klara napsal:
Nemate nekdo zkusenosti s domacim telefonem koupenym v USA a pouzivany v CR?Co k tomu vsechno potrebuju??Diky za odpovedi . K.

Ahojky Klaro.
Koupil jsem tu nekolik domacich telefonu a vsechny zatim funguji bez jedineho problemu.Jsou bezdratrove a s digi zaznamnikem,kde je namluveny original vzkaz v anglictine,ale ty tam muzes namluvit jakykoliv jiny vzkaz tvym hlasem.Prvni jsem koupil nekdy v roce 1997/98 a stale je OUKEJ.Kupoval jsem Panasonic a jeste parkrat Sony.S jinyma znackama nemam zkusenosti.
Vsechny potrebne malickosti jako traficko,koncovky,atd...se daji dokoupit primo v Cesku (v Praze).
Zatim cago maxipes
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pocitace, Elektronika, Internet Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com