|
|
| Autor |
Zpráva |
Klara
Registrace: 04. 05. 2006 Příspěvky: 81
|
Zaslal: st říjen 18, 2006 11:37 am Předmět: telefon do Cech |
|
|
| Nemate nekdo zkusenosti s domacim telefonem koupenym v USA a pouzivany v CR?Co k tomu vsechno potrebuju??Diky za odpovedi . K. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 914 Bydliště: Praha
|
Zaslal: čt říjen 26, 2006 4:07 pm Předmět: |
|
|
| Nechapu proc si takovyhle veci chces vozit ze statu. Tady to sezenes za babku taky. Navic asi budes potrebovat homologaci, ze to muzes pouzivat v CR. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Klara
|
Zaslal: so říjen 28, 2006 11:47 am Předmět: |
|
|
| Ja to chci poslat jako darek.Myslim si ze tu v Usa je vetsi vyber...Zajimalo me jenom jestli s tim nekdo nema zkucenosti,S homologaci to zase tak horky neni.Mela jsem zmanyho,ktery si tez privezl telefon z Ameriky a nemel s tim problem.Spis mi slo o to ,jestli je potreba jinych "koncovek " do telefonni site atd.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 914 Bydliště: Praha
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Klara
|
Zaslal: po říjen 30, 2006 11:53 am Předmět: |
|
|
Czolgos diky za info vcera jsem koupila telefon,tak uvidim jak to bude fungovat...Klara |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxipes
Registrace: 05. 02. 2005 Příspěvky: 138
|
Zaslal: út říjen 31, 2006 7:59 am Předmět: Re: telefon do Cech |
|
|
| Klara napsal: | | Nemate nekdo zkusenosti s domacim telefonem koupenym v USA a pouzivany v CR?Co k tomu vsechno potrebuju??Diky za odpovedi . K. |
Ahojky Klaro.
Koupil jsem tu nekolik domacich telefonu a vsechny zatim funguji bez jedineho problemu.Jsou bezdratrove a s digi zaznamnikem,kde je namluveny original vzkaz v anglictine,ale ty tam muzes namluvit jakykoliv jiny vzkaz tvym hlasem.Prvni jsem koupil nekdy v roce 1997/98 a stale je OUKEJ.Kupoval jsem Panasonic a jeste parkrat Sony.S jinyma znackama nemam zkusenosti.
Vsechny potrebne malickosti jako traficko,koncovky,atd...se daji dokoupit primo v Cesku (v Praze).
Zatim cago maxipes |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|