|
Autor |
Zpráva |
Kora
Registrace: 19. 04. 2017 Příspěvky: 2 Bydliště: Praha
|
Zaslal: st duben 19, 2017 2:04 pm Předmět: Svatba esta |
|
|
Dobry den ,
Seznamila jaem se v cechach s americanem a jsme ve vztahu. Nicmene bysme chteli byt spolu a bez nejistoty a cekani na snoubrnecka viza atd..
Jeste jsem v USA nebyla a planuji nicmene bych chteli zustat a ikdyz to spravne neni premyslime o svatbě v prubehu esty... Muzete nekdo nejake zkusenosti s timto ? Vim ze mi napisete ze by se to nemelo atd. Nicmene moznost ale je a muze to I vyjit ano ? Moc mi na tom zalezi a nejak me zabiji predstava ze pouze kvuli pravidlum bysme se museli rozloučit:(
Take prosim o radu co říct na imigračním až poletim, ze jedu za přítelem (je to risk) a nebo říct ze jedu jen cestovat sama a booknout si hostel
Dekuji mockrát, cele toto me stresuje bo mi na tomto vztahu opravdu záleží .. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Erendil Anonymní
|
Zaslal: po červenec 16, 2018 11:40 am Předmět: Esta wedding |
|
|
Ahoj, já letěl před rokem taky za přítelkyní a normálně jsem řekl, že jedu za ní. Měl jsem ale zpáteční letenku a v ČR i práci a rodinu, takže to bylo na imigračním v pohodě. Ale taky jsem se nevyhnul "vyslýchání" na homeland security. Teď jsem oba v ČR a čekáme na fiancé visa.
Co jsme slyšeli, tak zkoušet se brát na ESTA je mnohem těžší, protože na to někdo nahlíží jako na imigrační podvod, takže to více prověřují. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lynnet Moderator
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 3637 Bydliště: CA
|
Zaslal: út červenec 17, 2018 5:42 pm Předmět: Re: Esta wedding |
|
|
Erendil napsal: | Ahoj, já letěl před rokem taky za přítelkyní a normálně jsem řekl, že jedu za ní. Měl jsem ale zpáteční letenku a v ČR i práci a rodinu, takže to bylo na imigračním v pohodě. Ale taky jsem se nevyhnul "vyslýchání" na homeland security. Teď jsem oba v ČR a čekáme na fiancé visa.
Co jsme slyšeli, tak zkoušet se brát na ESTA je mnohem těžší, protože na to někdo nahlíží jako na imigrační podvod, takže to více prověřují. |
Myslim ze mas pravdu. Imigracni jsou duslednejsi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|